FotbalDiverse

Delegație numeroasă a vâlcenilor din Măciuca, în frunte cu primarul Mugur Mărcoianu și vicepreședintele AJF, Lucian Munteanu, în galeria României, la Koln!

Pe 9 iunie, Mugur Mărcoianu a câștigat un nou mandat de primar al comunei Măciuca. Lucrurile bune realizate în ultimii ani i-au convins pe localnici să-l reconfirme în administrație, pentru a continua drumul dezvoltării. A obținut un procent de aproape 70% din voturile liber exprimate. Investițiile continuă, la fel și evenimentele cu tradiție. Până la Ziua Comunei, primarul susține România la Campionatul European de Fotbal. Nu din fața televizorului, ci chiar de pe stadion. Gazeta Sporturilor a remarcat o delegație numeroasă, la Koln, din comuna Măciuca.

Primarul Mugur Mărcoianu, împreună cu soția, fetița și alți prieteni din Măciuca, printre care și jucători ai echipei de Liga a VI-a, chiar atacantul acestei formații și vicepreședintele AJF, Lucian Munteanu, vor face galerie României la meciul de sâmbătă seară, cu Belgia. Pe stadion vor fi mulți alți vâlceni. La Munchen, la meciul de poveste cu Ucraina, au fost 40.000 de compatrioți, care au făcut spectacol, nu doar în tribună, ci și pe străzi. Euro-mania a cuprins întreaga țară. Aventura continuă. Luca Munteanu s-a întâlnit la Koln și cu Magicianul Robert Tudor, care a promis să facă o ”scamatorie”, astfel încât ”tricolorii” să fie calificați în optimi din această seară. Hai, România!

FOTO 1: GSP

Articole Similare

Back to top button