Acasă Fotbal ”Dedi” a marcat primul său gol în Liga I

”Dedi” a marcat primul său gol în Liga I

159
0

Luni seara s-a încheiat etapa cu număr 11 din Liga I. Două meciuri s-au desfășurat, cel dintre Gaz Metan Mediaș și FCSB, încheiat cu victoria oaspeților (3-2), după un gol marcat în minutul 90, din penalty și partida de la Giurgiu, dintre Chindia Târgoviște și Sepsi Sf. Gheorghe. Formația din Sf. Gheorghe s-a impus în acest joc cu scorul de 2-1. Gazdele au câștigat prima repriză. Chindia a deschis scorul în minutul 39 prin vâlceanul Denis Dumitrașcu. ”Dedi” a profitat de o eroare în defensiva oaspeților și a marcat dintr-un un șut frumos, din afara careului. A fost primul său gol în Liga I.

”A fost un gol frumos, dar din păcate nu pot să mă bucur pe deplin de el prin prisma rezultatului. Nu a fost vorba despre relaxare, ci de jocul lor. Au încercat să pună mingea mai mult jos, să paseze și nu am putut să facem același joc bun ca în prima repriză. Am crezut întotdeauna în mine și am știut că va veni și acest moment. Sper să mai marchez, dar important e să câștige echipa, nu contează cine marchează”, a declarat Denis Dumitrașcu, pentru pagina de facebook a clubului din Târgoviște.

După reușită, pe teren, în timp ce se bucura alături de colegii săi, Dumitrașcu a făcut un semn sugestiv către podoaba capilară care îi lipsește, atrăgând astfel din nou atenția către problema medicală cu care se confruntă de ceva vreme. Denis suferă de alopecie, o boală autoimună, care se manifestă prin căderea părului în anumite porțiuni ale capului, dar și de pe față sau prin căderea genelor și sprâncenelor. Sunt mai mulți factori care pot determina declanșarea acesteia, însă o cauză ar putea fi stresul. În urmă cu câteva luni fotbalistul vâlcean mărturisea că urmează un tratament de injecții cu plasmă în pielea capului, bărbie și sprâncene, în speranța că acesta va da rezultate și va reveni la normal.

FOTO: Facebook FC Chindia Oficial