Acasă Liga III Decizie extremă la Horezu, după meciul cu Turnu Măgurele! ”Cred că Dumnezeu...

Decizie extremă la Horezu, după meciul cu Turnu Măgurele! ”Cred că Dumnezeu mi-a spulberat planurile, pentru a nu le lăsa pe ele să mă distrugă. O fracțiune de secundă și mi-a luat tot”

1105
0

Ghinionul pare să o urmărească pe Flacăra Horezu, care nu reușește să scape de accidentări. Cel mai ghinionist dintre jucători e Florinel Sandu. Abia revenit după probleme medicale, acesta a fost iar scos din circuit. În repriza secundă a partidei din runda precedentă, din Treapt, cu Cetatea Turnu Măgurele, un adversar l-a călcat pe mână. Sandu nu a mai putut continua. Spera să nu fie ceva grav și să se recupereze rapid. Verdictul dat după investigații amănunțite l-a pus la pământ: fractură, ruptură de ligamente la încheitura mâinii, oase sfărâmate. Cum a tot fost pus la încercare, ultima cumpănă l-a făcut să se gândească la retragere, deși are doar 21 de ani. Printr-un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, Florinel Sandu a anunțat că pune ghetele în cui.

”Acum câteva săptămâni postasem pe rețelele sociale o fotografie care îmi exprima întreaga lume. Am simțit să completez cu fraza «încă nu s-a terminat», involuntar, inconștient. Știam câte am sacrificat pentru visul pe care l-am avut, și încă îmi doream să mai sacrific. Probabil undeva în mintea și sufletul meu nu mă vedeam făcând altceva. Însă, cred că Dumnezeu mi-a spulberat planurile, pentru a nu le lăsa pe ele să mă distrugă. Cel puțin așa prefer să cred. Astăzi, mă găsesc în situația în care «îmi pun ghetele în cui». Și îmi las visul în spate. Cu ele, toate momentele fericite, toate sacrificiile, toate victoriile, toate înfrângerile, toate lacrimile, tot ce a însemnat viața mea de când am pus în picioare «acele ghete». Fotbalul e despe tristețe și extaz, muncă și perseverență, prieteni și adversari, despre vis și realitate, totul sau nimic. Pentru mine a reprezentat tot și m-a dus la nimic. O fracțiune de secundă, și mi-a luat tot. Plăcerea de a fi pe teren, visul de a ajunge cât mai sus. Am avut multe accidentări, am căzut și m-am ridicat. Acum simt că nu mai pot și că poate a fost ultima dată când am fost pe teren, și nu am realizat. Așadar, luptați pentru visurile voastre, fiți perseverenți, și aveți grijă de voi! Fotbalul m-a transformat în ceea ce sunt astăzi și sunt recunoscător pentru toți și toate! Vă mulțumesc!”, a postat Florinel Sandu, alături de un colaj cu o parte din momentele frumoase, dar și grele pe care le-a trăit până în prezent.