Acasă Diverse Deblochează rapid banii prin serviciile de scontare de la Omnicredit

Deblochează rapid banii prin serviciile de scontare de la Omnicredit

43
0

Companiile mici ce au de a face cu bilete de ordine sau cecuri, stiu cat de greu este sa iti tii afacerea pe linia de plutire pana in momentul in care poti debloca banii din aceste actiuni. Omnicredit, prima platforma finetech din Romania, vine in ajutorul microantrprenorilor cu servicii de scontare care sa ii ajute sa intre in posesia lichiditatilor in asteptare, inainte ca perioada scadenta sa treaca.

Este asadar o metoda rapida de a reintroduce in circulatie banii blocati in astfel de procese birocratice, fara a mai exista discrepante temporale de pana la 90 de zile intre momentul achitarii si disponibilitatea sumelor achitate.

Pentru mai multe detalii, accesați https://omnicredit.ro/scontare/.

Omnicredit vine cu solutii pentru problemele tale financiare

Impreuna cu o echipa de specialisti din domeniul bancar, am pus bazele unei platforme care sa ofere servicii de finantare imediata tuturor proprietarilor de afaceri de mici dimensiuni. Acest demers isi are justificarea in faptul ca ne dorim sa sustinem pe cat posibil dezvoltarea economiei tarii si, pentru ca acest lucru sa fie posibil, este nevoie sa incepem de la baza, si anume, micile intreprinderi, pe umeri carora sta intreaga reusita a acestui proces continuu.

In acest sens, am dezvoltat trei servicii de finantare; de scontare, de factoring, si de micro creditare. Acestea acopera trei categorii diverse de nevoi, dar care, in esenta, au aceeasi finalitate. Toate vizeaza disponibilizarea imediata a unor lichiditati, proprii sau atribuite, pentru a putea asigura o dezvoltare optima a business-ului, fara impedimente de natura financiara.

Ce presupune finantarea prin servicii de scontare?

Aceasta metoda de finantare ofera tuturor microantreprenorilor din diverse industrii, cu precadere cea de transporturi, de constructii, dar si lucratorilor ce colaboreaza cu institutii de stat; micilor producatori sau retailerilor sansa sa poata solicita in avans contravaloarea instrumentelor cu plata la termen, direct in aplicatie, faraa depune eforturi suplimentare, ca in cazul altor variante.

Altfel spus, prin crearea unui cont unic in aplicatia Omnicredit, puteti sa plasati o cerere de a va alatura la serviciul nostru de scontare. Odata aprobata aceasta cerere, veti putea beneficia de incasarea in avans a tuturor biletelor de ordin aflate in asteptare, fara a mai fi nevoiti sa gasiti solutii alternative de acces la resurse financiare pana la data scadenta de eliberare a acestora. Este asadar, o solutie extrem de eficienta de transformare a banilor blocati in cont in lichiditati disponibile, ajutandu-va astfel sa achizitionati in timp toate datoriile, taxele si salariile angajatilor, chiar daca perioada scadenta este stabilita in viitorul nu foarte apropiat.

In informatiile pe care le veti gasi disponibile pe site, veti gasi si o metoda de calcul prin care sa puteti afla valoarea sumelor pe care le puteti accesa, raportat la perioada de timp vizata. De acolo, se va calcula automat si comisionul care reprezinta contravaloarea serviciului oferit, insa va asiguram ca reprezinta o suma infima din valoarea totala a resurselor furnizate inainte de termenul prestabilit.

Care sunt avantajele unui astfel de serviciu?

Cu serviciile de scontare oferite de Omnicredit ai garantia primirii tuturor banilor in maximum 8 ore de la trimiterea solicitarii.

Orice firma, indiferent de natura sa, poate apela la aceasta metoda de finantare, avand acces imediat la instrumentele sale marcate in asteptate, rezultate din achitarea unor bilete de ordine sau CEC.

Dispui de toti banii aferenti din aceste instrumente imediat, putandu-i redirectiona direct catre plata salariilor, taxelor sau a furnizorilor. Nu va mai fi nevoie sa le amani in functie de data scadenta.

Poti accesa sume de pana la 250.000 de lei, fara limite impuse de agentul bancar.

Toate aceste avantaje le obtii in aceeasi zi in schimbul unui comision de 3% din valoarea totala a sumelor de incasat.