Acasă Liga IV ”De la juniori nu am mai înscris trei goluri!” Adi Stănică, hattrick...

”De la juniori nu am mai înscris trei goluri!” Adi Stănică, hattrick pentru FCPO, la Berbești!

711
0

După ce a eliminat-o din Cupa României la loviturile de departajare, FC Păușești Otăsău a reușit să învingă Minerul Berbești și în ultima confruntare dintre ele, din Liga a IV-a. FCPO s-a impus cu scorul de 4-1 pe stadionul Relu Nica. La pauză tabela indica egalitate: 1-1.

Oaspeții au deschis scorul după o fază frumoasă. Sică Bălțățeanu i-a pasat decisiv în careu, cu călcâiul lui Adi Stănică, jucător care și-a recăpătat pofta de fotbal la FCPO după o perioadă lungă și grea de inactivitate, în care problemele de sănătate i-au dat bătăi de cap. Stănică a fost lăsat cu… jokerul pe liber și a profitat: 0-1. Minerul a căutat egalarea. Bogdan Nica l-a văzut ieșit pe Prvulovic, a încercat să-l surprindă cu un șut plasat, din apropiere de centrul terenului, dar Angelco s-a repliat și și-a păstrat echipa în avantaj. Nu pentru mult timp. Ionuț Matei a trimis o pasă la adversar, în apropierea propriei suprafețe de pedeapsă, mingea a ajuns la Donțu, iar ”Mady” l-a învins pe Prvulovic în prelungirile reprizei: 1-1.

Partida a fost tensionată. În partea secundă s-au accentuat nervii. Au apărut și noi modificări pe tabelă. Înainte de golul de 1-2, Fistogeanu, din lovitură liberă, a trimis balonul în transversală, apoi a greșit în defensivă. Vasilescu a scăpat singur cu portarul de la Păușești. Prvulovic a avut o intervenție providențială. În loc de 2-1 a fost 1-2 în minutul 51. Sică Bălțățeanu a pătruns în careu și a fost faultat clar de Cosmin Codin. Adi Stănică a marcat din punctul cu var și al doilea gol al echipei sale. ”Bucă” încercat să se revanșeze cu un șut din afara suprafeței de pedeapsă. L-a pus la încercare pe portarul oaspete, care a reținut în doi timpi. În minutul 70, Despoiu a centrat din dreapta, Stănică, în careu, a pus latul și a realizat hattrick-ul: 1-3. ”De la juniori nu am mai marcat trei goluri”, s-a amuzat Stănică de performanța din acest meci.

În acest moment al jocului, Berbești a rămas în inferioritate numerică. ”Bujie” a reproșat arbitrilor anumite decizii și a fost eliminat pentru injurii și jigniri.

Scorul final, 1-4, a fost stabilit de juniorul Rareș Cristescu, cu un șut din prima, la vinclu, din partea stângă.