Acasă Diverse De la CSŞ Rm. Vâlcea, la Academia Hagi şi Steaua Bucureşti! O...

De la CSŞ Rm. Vâlcea, la Academia Hagi şi Steaua Bucureşti! O parte din elevii lui Alin Pufu au făcut pasul către cluburi mari din România

298
0

Profesorul Alin Pufu a avut (şi are) o generaţie bună de copii la CSŞ Rm. Vâlcea. De la grupa de avansaţi, o parte au făcut pasul, în această vară, către cluburi mari din România. Doi dintre elevii săi au ajuns la CSA Steaua Bucureşti. Este vorba despre Bogdan Bădiţescu şi Radu Andrei. Un alt junior de la CSŞ, Luca Crăciun, a fost cooptat în cadrul Academiei ”Gheorghe Hagi”. S-a remarcat la o acţiune de selecţie pe plan local, apoi a mers la Constanţa unde i-a convins pe antrenorii de la Viitorul de calităţile sale, iar aceştia au decis să-l includă în programul de formare pentru fotbalul de mare performanţă. Fiul lui Ovidiu Ciortan (fotbalist cu multe meciuri în eşaloanele superioare), Vlad Ciortan, a ales să continue să se perfecţioneze la Luceafărul Drobeta Tr. Severin, iar Ricardo Grigorescu a optat pentru Sporting Piteşti.

”Avem o colaborare bună cu multe cluburi puternice, care se ocupă de promovarea tinerilor jucători. Nu mă voi opune niciodată ascensiunii unor copii. Mă bucur să văd că ei continuă pe acest drum şi au şansa de a face fotbal de performanţă. La secţia de fotbal de la CSŞ am două grupe de care mă ocup, una de începători, alta de avansaţi. Categoriile sunt 2012-2013 şi 2007-2008. Clubul ne asigură tot, avem condiţii bune, participăm în competiţii, copiii nu plătesc taxe”, a precizat Alin Pufu, antrenorul Clubului Sportiv Şcolar.