Acasă Liga V De la ”bal”… pe masa de operație! ”Mady”, de la Orlești a...

De la ”bal”… pe masa de operație! ”Mady”, de la Orlești a suferit o fractură de peroneu

613
0

ASCS Orlești a câștigat un nou meci în Liga a V-a. Bogdan Tudor și compania s-au impus cu scorul de 5-0, în intermediară, în fața formației Viitorul Mateești. Cioculeasa a adus gazdele în avantaj, iar George Filipoiu a stabilit scorul pauzei: 2-0. Valentin Nițu a mărit diferența, Gabi Militaru a punctat pentru 4-0, iar Ionuț Anghel a pus punct întâlnirii la 5-0.

Nu au fost motive de bucurie în tabăra orleștenilor după acest succes. Două evenimente nefericite au lăsat o pată neagră pe acest meci. Spre finalul primei reprize a fost apelat numărul de urgență 112. SMURD-ul a venit la teren pentru Marian Crangă. A sărit la o minge și pe aterizare s-a auzit o ruptură. A fost șocant pentru toți cei prezenți. Verdictul medicilor a fost crunt. ”Mady” a suferit o ruptură de peroneu. A fost deja operat. Cel care l-a înlocuit, Gabi Gânță, de asemenea a suferit o accidentare serioasă. Este suspect de ruptură de ligamente și menisc. Toată echipa e alături de ambii jucători.

”Suntem o echipă de prieteni. Nu vrem decât să facem mișcare, să ne simțim bine, să facem un grătar, să bem o bere după meci. Nu am avut obiectiv de promovare. Ne interesează doar ca atmosfera să fie bună în cadrul grupului. Din păcate, am tot avut probleme. Am fost măcinați de accidentări. Am rămas cu doar 6 titulari dintre cei cu care am început returul. Ne pare foarte rău pentru Mady, la fel și pentru Gabi. Marian s-a operat deja. Ne vom mobiliza și îl vom sprijini cu tot ce are nevoie pentru a trece mai ușor peste aceste momente grele”, a transmis Bogdan Tudor, oficialul de la Orlești.

La finele partidei, oaspeții au formulat o contestație, pentru substituire, pe Pariseu. Jucătorul s-a prezentat la raport, și-a trecut datele, a fost fotografiat. Mateești a renunțat, până la urmă, la contestație. ”Pe Pariseu îl cunoaște toată lumea. E jucătorul nostru. Niciodată nu o să folosim jucători pe fals. Nu ne ajută cu nimic. Cum am spus, suntem o echipă de prieteni, fără pretenții. Vrem doar să jucăm fotbal, de plăcere”, a adăugat Tudor.