Acasă Diverse De ce gamblerii preferă sloturile în detrimentul Blackjack-ului?

De ce gamblerii preferă sloturile în detrimentul Blackjack-ului?

33
0

Cei mai mulți dintre noi consideră cazinourile și sesiunile de gambling un moment prielnic pentru o relaxare după o perioadă tensionată. Majoritatea celor care nu țin cont de jocuri aleg să joace la cazino în weekend-uri, iar atunci când este timpul să joace, aleg cele mai distractive jocuri care le oferă o experiență completă de cazino.

Și ce joc este emblematic pentru cazinouri? Sloturile. Sloturile oferă cea mai completă experiență de cazino pentru jucătorul de rând. Dar haide să aflăm împreună de ce nu Blackjack-ul este alegerea majorității.

Sloturile sunt mai ușor de jucat

Comparativ cu Blackjack-ul sau chiar și cu Pokerul care sunt jocuri de intensitate intelectuală și unde trebuie să fii concentrat și chiar să te obosești psihic, sloturile nu te solicită aproape deloc. “Joc sloturi” este sintagma tuturor pasionaților, dar oare de ce? Tot ceea ce trebuie să faci este să apeși butonul de rotire, care cu ajutorul funcției de rotire automată poate fi eliminată și să privești ecranul cum te umple de o experiență colorată, muzicală și plină de recompense mai mari sau mai mici, în funcție de norocul fiecăruia.

Poate cel mai dificil lucru la sloturi ar fi să îți setezi pariul pentru fiecare rotire, dar trebuie să faci asta o singură dată pentru ca apoi să ai nevoie doar de câteva secunde pentru totdeauna.
Jocul de Blackjack devine mai complicat imediat ce te așezi la masa de joc unde în dreptul scaunului tău de jucător vei vedea mai multe posibilități de pariere, iar dealer-ul îți pune întrebări pe tot parcursul jocului. Deja trebuie să fii mai implicat.

Fiecare joc are nevoie de decizia ta pentru a putea merge mai departe, lucruri care la sloturi nu se întâmplă.

Nu ai nevoie de strategii complicate pentru a câștiga

Lucru foarte adevărat. În funcție de cât de relaxat ești, ți-ai putea chiar permite să nu fii atent deloc la sloturi, iar acestea vor rula pentru tine încontinuu fără oprire. Nu doar că nu ai nevoie de strategii, dar nici nu este nevoie să fii implicat măcar puțin în joc. Dacă jucătorul consideră că are un obiectiv de îndeplinit la sloturi, atunci lucrurile se complică și va trebui să fie luate în considerare pariuri, mize, bugete și alte lucruri. Dar în principiu, jucătorii aleg sloturile pentru că oferă relaxare.

De cealaltă parte a talerului, jocul de Blackjack are nevoie de mai mult decât atât. Jocul de Blackjack are niște baze care trebuiesc învățate de cel care joacă. Trebuie să ai câteva cunoștințe minime despre momentele în care trebuie să ceri carte sau în care trebuie să stai. Trebuie să știi când să mărești miza sau cea mai dificilă dintre toate, număratul cărților, strategia care crește cel mai mult șansele de câștig.

Sloturile sunt mai relaxante

Fiecare argument îl susține pe cel din urmă. Sloturile sunt mai relaxante decât jocul de Blackjack, dar și decât orice alt joc din cazino. Chiar și la pariuri sportive trebuie să analizezi cu tact pronosticurile și statisticile echipelor pe care pariezi. Dar la sloturi, tot ce trebuie să faci este să fii relaxat.

Responsabilitatea unui joc de slot este să îndeplinească nevoia de relaxare a jucătorului. De aceea vei vedea mereu pe ecranele de joc de la sloturi adevărate spectacole de culori, grafici, povești și personaje amuzante. Aproape fiecare rotire a tamburilor vine cu un rezultate. Chiar dacă nu obții linii câștigătoare, tot te vei bucura de animația slotului.

Varietate foarte mare de jocuri

Avantajul și mai mare atunci când la fiecare sesiune te bucuri de animații, jocuri de culori și povești, este că dacă vreodată te plictisești, ai alte câteva sute de sloturi pe care să le încerci pentru a simți din nou de la început toată experiența. Probabil acesta este și momentul în care îți dai seama de ce foarte mulți jucători aleg sloturile în locul jocului de Blackjack.

În jocul de Blackjack, te vei întoarce mereu la aceeași masă, care arată foarte similar cu restul, la același tip de joc și același ritm. Nu există nimic nou, iar varietatea va trebui să o creezi tu prin schimbarea modului de joc. Dacă ești un jucător care are nevoie de sesiuni diferite și experiențe noi, sloturile sunt o alegere bună.

Găsești numeroase teme care să fie pe placul tău

Dintre sutele de sloturi, sigur vei găsi ceva care să se potrivească cerințelor tale. Sloturile sunt foarte multe la număr și sunt și foarte diferite. Unele au fructe, altele au legume, altele au animale. Unele au fost create cu foarte multe elemente inspirate din egipt, altele din lumea piraților sau altele chiar din lumea furnicilor.

Dacă ești pasionat de păsări, sigur vei găsi și un slot cu o astfel de tematică.

Concluzie

De aceea gamblerii aleg în mare parte să joace sloturi. Distracția este un sinonim foarte potrivit pentru aceste aparate și sunt destinația principală din cazinourile fizice sau online pentru majoritatea celor care caută doar să se relaxeze. Jocurile complicate cum este cel de Blackjack va fi lăsat în seama celor care vor să facă și un trai din asta.