Liga IV

Daniel Duroi, preşedinte Posada Perişani: „Vrem să fim singura campioană de judeţ neînvinsă în ultimii 15 ani”

Duroi_Daniel_2010_09 (1)Posada Perişani este superioară campioanelor anterioare ale Ligii a IV-a, dacă luăm în calcul faptul că nu a pierdut niciun meci în 32 de etape consecutive. Nici Damila, nici Ghecon Lăpuşata nu au reuşit această performanţă notabilă. Potrivit informaţiilor lui Marcel Carabageac, antrenor secund la echipa din Măciuca, ultima câştigătoare a acestui nivel care a încheiat sezonul cu cifra 0 la capitolul „Înfrângeri” este Flacăra Horezu, în anul 1997. „Faptul că putem termina neînvinşi după un campionat întreg este la fel de important ca şi cum am câştiga încă un trofeu. Vrem să fim mai buni decât Damila şi toate echipele care au câştigat Liga a IV-a în ultimii ani. Din acest punct de vedere, cred că jucătorii merită respectaţi”, a spus preşedintele Daniel Duroi.

Octavian Ursu, delegat Posada Perişani: „Ziua de sâmbătă, 26 mai, e cea mai frumoasă dintre toate cele pe care le-am trăit în fotbal”

În proporţie de 99 la sută, Posada Perişani este noua campioană a Ligii a IV-a, începând cu ziua de 26 mai. Deşi mai sunt de disputat două etape în acest sezon, diferenţa de trei puncte pe care lidera o are faţă de CSM Drăgăşani este suficient de consistentă încât jucătorii să poată declanşa fiesta în comuna primarului Ion Sandu. „Acest rezultat extraordinar se datorează tuturor celor care fac parte din echipă. Grupul de jucători de la Perişani a dat o palmă celor care nu credeau că o echipă dintr-o mică localitate de munte poate ajunge regina fotbalului judeţean. Îi felicit pe băieţi mei şi le mulţumesc celor de la Drăgăşani, care ne-au motivat enorm prin declaraţiile pe care le-au lansat în presă în ultimele săptămâni”, a declarat delegatul Octavian Ursu. Reprezentantul formaţiei din Ţara Loviştei a mai spus că greul de acum va începe, mai ales că, în decurs de doar trei săptămâni, Posada mai are de luptat pentru două trofee: Cupa României şi promovarea în Liga a III-a. „Fără bani, nu poţi ajunge atât de sus, iar nouă nu ne-a lipsit nimic, datorită sponsorilor, în frunte cu primarul Ion Sandu şi Costel Ştefan. Tocmai de aceea, le dedicăm lor titlul şi le mulţumim pentru tot ceea ce au făcut pentru noi”, a adăugat Ursu.

Articole Similare

One Comment

  1. 1 pauză, 2 final – un scenariu întâlnit tot mai des în fotbalul mare şi care s-a regăsit inclusiv la meciul desfăşurat acum două etape, între Minerul Berbeşti şi Posada Perişani. O bună parte dintre oamenii de sport din judeţ a fost sceptică în privinţa corectitudinii acestui joc, mai ales că „ortacii” au pierdut cu 3-1, deşi conduceau la pauză. Petre Grigore, antrenorul echipei din vestul judeţului, explică de ce nu poate fi vorba de niciun aranjament la partida din Sâmbăta Mare. „Dacă nu mi se accidenta Bucă, nu încasam niciodată vreun gol de la Perişani. Se pare că a fost ziua norocoasă pentru adversari. Noi am avut un jucător eliminat, pe Bârlogeanu, pentru injurii la adresa arbitrului de centru. Fotbalistul meu a l-a criticat pentru central pentru că nu ne-a acordat un penalty. În tabăra adversă, Dan Bărbuţ trebuia să încaseze cartonaş roşu, deoarece l-a faultat în calitate de ultim apărător pe Mihai Gârlă, însă arbitrul nu a dictat absolut nimic. Sincer, Posada n-a mai avut alte ocazii de gol, cu excepţia celor trei reuşite, în timp ce, la noi, Cazacu a scăpat singur cu portarul, dar n-a reuşit să bage mingea în poartă. Dacă, în partidele precedente, Hidro şi Drăgăşani ne-au dominat fizic, Perişani nu mi s-a părut deloc superioară celor două”, a precizat Petre Grigore. „Am avut o căruţă de emoţii la Berbeşti. E bine că totul a ieşit cu bine, mai ales că un eşec cu Minerul ne-ar fi costat enorm”, a menţionat Daniel Duroi, preşedintele formaţiei din Perişani.

Lasă un răspuns

Back to top button