Dani Oţil şi echipa sa, Neaţa&Prietenii, au câştigat Cupa Boromir la minifotbal

dani otilTimp de două zile, opt dintre cele mai puternice echipe de minifotbal din România s-au luptat, pe terenul sintetic din cadrul complexului Hidroelectra, pentru trofeul Cupa Boromir. În tot acest timp, sute de persoane au stat, de dimineaţa până seara, în tribună, pentru a vedea în acţiune jucători de top, campioni naţionali şi europeni. Turneul a fost organizat foarte bine de către George Frântu, Marian Dascălu, Adrian Glăvan şi Roxana Glăvan, aceştia fiind felicitaţi de către echipele participante. În competiţie, s-au înscris şi două echipe din Vâlcea. Este vorba de Boromir, care a acces în Final Four şi Magicienii – care a învins naţionala României, cu scorul de 1-0.

“Lupu” Bârlogeanu – în naţionala României

Astfel, după jocurile din grupe şi după semifinale, în finala mică a acestei competiţii, s-au întâlnit organizatoarea competiţiei, Boromir şi naţionala României – din care a făcut parte şi Bogdan Bârlogeanu, unul dintre cei mai buni fotbalişti din Vâlcea. Jocul a fost câştigat de tricolori, care au obţinut, astfel, ultimul loc pe podium. După ce joc, „Lupu” Bârlgeanu are şanse mari să fie selecţionat în lotul primei reprezentative a ţării noastre.

Oţil s-a îndrăgostit de Rm. Vâlcea

Cel mai aşteptat meci al competiţiei a avut loc între Tanzmannschaft – campioana capitalei şi Neaţa&Prietenii, locul 1 în actuala ediţie a Campionatului de Minifotbal din Bucureşti. După un joc extrem de intens disputat, în care fotbaliştii au demonstrat multă virtuozitate pe teren mic, echipa prezentatorului TV Dani Oţil (care se pricepe bine şi la minifotbal), s-a impus cu scorul de 2-1 şi s-a întors acasă cu marele trofeu.
„A fost o organizare impecabilă, aşa cum ne-am dorit noi, sportivii. Faptul că am bătut naţionala, dar şi că am câştigat finala ne dă un plus de încredere. A fost pentru prima oară când am vizitat Rm. Vâlcea. Îmi place foarte mult acest oraş, mai ales că are multă verdeaţă. M-au impresionat şi zona ştrandului şi lacul. Îi invit pe toţi să viziteze Rm. Vâlcea, pentru că au ce vedea”, a spus Daniel Oţil. (L.C.)

Cupa Boromir
Rezultatele înregistrate în grupe

• Sâmbătă, 16 Aprilie:

MUSTANG BUCUREŞTI – TANZMANSCHAFT        0-2
NAŢIONALA ROMÂNIEI – FC MAGICIENII        0-1
FC BOROMIR – ŞTIINŢA CELEI                2-1
JUNIOR’S CRAIOVA – NEATZA&PRIETENII        1-7
FC MAGICIENII – MUSTANG BUCUREŞTI        1-2
FC BOROMIR – JUNIOR’S CRAIOVA            7-0
ŞTIINTA CELEI – NEATZA&PRIETENII            0-2
TANZMANSCHAFT – NAŢIONALA ROMÂNIEI    0-1

• Duminică, 17 Aprilie:

TANZMANSCHAFT – FC MAGICIENII            4-0
NATIONALA ROMANIEI –  MUSTANG BUCURESTI    0-1
FC BOROMIR – NEATZA&PRIETENII            0-3
ŞTIINTA CELEI – JUNIOR’S CRAIOVA            1-1

Semifinala I: TANZMANNSCHAFT – BOROMIR        1-0
Semifinala II: NEAŢA & PRIETENII – NAŢIONALA *)    2-1
*) învingătoarea s-a decis la 7 metri
Finala Mică: NAŢIONALA ROMÂNIEI – BOROMIR    3-1
Finala Mare: NEAŢA & PRIETENII – TANZMANNSCHAFT 2-1

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button