Dan Niţu vrea să renunţe la CSM Rm. Vâlcea

fond_1053• mai mulţi apropiaţi ai fostului senator ne-au mărturisit că acesta este decis ca, din vară, să-şi retragă finanţarea

CSM Rm. Vâlcea a obţinut doar un rezultat de egalitate (0-0), în ultima etapă a sezonului regulat, în deplasare, la FCM Baia Mare. În urma acestei remize albe, municipalii din Zăvoi au ratat calificarea în play-off. În Maramureş, echipa antrenată de Alex Pelici şi Robert Ivan nu a avut deloc forţă ofensivă, fiind, parcă, resemnată play-out-ului. Cea mai mare ocazie a partidei a aparţinut lui Vasilache, care, în primul sfert de oră, a reluat cu capul o minge respinsă de sub transverală de portarul Călin Fildan.

Din păcate, CSM Rm. Vâlcea a ratat play-off-ul, deşi a început anul calendaristic de pe prima poziţie, fiind considerată chiar una dintre favoritele la promovare. Asta a coincis cu demisiile antrenorilor Alex Pelici şi Roberto Ivan. Rămâne de văzut şi care va fi soarta echipei de fotbal din vară. Din câte se pare, Dan Niţu ar fi spus, într-un cerc de prieteni apropiaţi, că vrea să se retragă din Zăvoi. În aceste condiţii, echipa ar urma să se bazeze doar pe Primăria Râmnicului şi alţi sponsori mai mici. Este greu de crezut că CSM va mai găsi un finanţator de talia managerului companiei Damila, iar asta ar putea aduce declinul sau chiar desfiinţarea clubului municipal. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button