Acasă Liga 6 Dăeşti şi Călimăneşti au remizat în derbiul rundei din Superligă. Horezu s-a...

Dăeşti şi Călimăneşti au remizat în derbiul rundei din Superligă. Horezu s-a distanţat astfel la 5 puncte în clasament

1464
0

Astăzi, s-au disputat primele cinci meciuri din cadrul celei de-a opta etape a Superligii judeţene de fotbal. Cu acest prilej, primele patru clasate s-au întâlnit în meciuri directe. În derbiul rundei, s-au înfruntat Viitorul Dăeşti şi Cozia Călimăneşti, ocupantele poziţiilor 2 şi 3. Partida de la Fedeleşoiu s-a încheiat la egalitate (2-2), un rezultat care nu a ajutat-o însă pe niciuna dintre cele două rivale.

De această remiză a profitat din plin lidera ierarhiei, Flacăra Horezu. Trupa din Treapt a trecut la limită, pe teren propriu, de Minerul Costeşti (formaţie aflată pe locul 4 înaintea rundei), cu scorul de 3-2, eşec în urma căruia „ortacii” primarului Toma Peştereanu au picat pe cea de-a cincia treaptă a clasamentului.

După victoria din acest week-end, Adrian Popa & Co. s-au distanţat la cinci „lungimi” de principalele rivale. În prezent, horezenii au 24 de puncte în cont (maximum posibil), în timp ce Viitorul Dăeşti şi Cozia Călimăneşti se află amândouă doar la „borna 19”.

Până la finele campionatului, cele trei pretendente la titlul judeţean se vor mai întâlni de încă trei ori fiecare cu fiecare: o dată în returul sezonului regulat şi de două ori în play-off. (N.C.)