Acasă Liga III Dăești, prima înfrângere în deplasare

Dăești, prima înfrângere în deplasare

698
0

Vineri, 15 septembrie, în Seria a VI-a a Ligii a III-a s-au disputat două meciuri. Unul a fost la Colonești. Viitorul Dăești a înfruntat Vedița, echipă cu un start bun de campionat, neînvinsă în primele trei runde. A rămas și după duelul cu trupa din Fedeleșoiu. Oltenii s-au impus la scor de neprezentare, cu 3-0. ”Vulturii” veneau după două succese la rând. Au câștigat în Zăvoi, cu SCM, apoi pe teren propriu, cu Potcoava. Eșecul de la Colonești este primul suferit în deplasare.

Vâlcenii nu au avut timp să se așeze bine în ghete. În minutul 2 s-a schimbat tabela. Gazdele au preluat conducerea după o fază fixă, un corner. Besson a înscris cu capul pentru 1-0. Dăeștenii au încercat să-și revină din șoc. Ciprian Vlădoi, titular la Viitorul, a ratat șansa egalării din situație ideală. Ca și în meciul cu Bascov, elevii lui Costel Gaiță și Marius Vlădoi și-au creat oportunități de a înscrie, însă au fost iar lipsiți de noroc. La pauză s-a intrat cu scorul stabilit în debutul partidei. În primele minute din partea secundă, s-a repetat scenariul de la începutul meciului. Voinescu a dublat avantajul după o centrarea a lui Aria (2-0). În minutul 54 a crescut ecartul. Denis Vlădoi a fost învins cu un șut la colțul lung de remarcatul partidei, Aria. Cârciumaru, Dinu, Beni Enache în zadar au încercat să-l surprindă pe Calotă, portarul gazdelor și să relanseze jocul. S-a terminat 3-0, iar Vedița, echipă retrogradată și reprimită în acest eșalon, în vară, a urcat, cel puțin temporar, pe primul loc. În runda următoare, la Fedeleșoiu, Viitorul primește vizita echipei din Horezu. Partida va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17.00

Pentru Viitorul Dăești au evoluat la Colonești: D. Vlădoi – Ghiță, Stanciu, A. Enache, Cârciumaru, Pîrvulescu, Beniamin Enache, Vasile, Popolan, Trașcă, C. Vlădoi. Au mai jucat: Potoroacă, Dreve, Dinu.