Acasă Liga III Dăeşti, Horezu şi Costeşti, aşteptate pe 17 februarie la FRF. Echipele de...

Dăeşti, Horezu şi Costeşti, aşteptate pe 17 februarie la FRF. Echipele de copii şi juniori, pe 1 martie

194
0

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că departamentul de competiţii organizează operaţiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucătorii seniori şi juniori participanţi în competiţiile organizate. Cele trei echipe vâlcene de Liga a III-a, Viitorul Dăeşti, Flacăra Horezu şi Minerul Costeşti, sunt chemate la Bucureşti pe 17 februarie.
Oficialii FRF au transmis că reprezentanţii echipelor trebuie să meargă pregătiţi şi să aibă la dispoziţie: carnetele de legitimare ale jucătorilor amatori; licenţele de jucători profesionişti; contractele încheiate cu jucătorii profesionişti (dacă nu se află în evidenţele FRF); fişele originale atât pentru jucătorii seniori şi juniori care sunt transferaţi de la cluburi din Liga 1 şi campionatele judeţene, cât şi pentru juniorii legitimaţi deja la club, dar care au evoluat anterior datei de 1 ianuarie 2022 doar în competiţiile judeţene; solicitare electronică de vize anuale separată pentru fiecare categorie de vârstă (seniori, respectiv acolo unde cazul şi la juniori U19 şi la juniori U17 şi la juniori U16).

”Ca şi în anul precedent, solicitarea de viză este obligatorie şi se va face doar prin intermediul platformei Football Connect, în secţiunea Solicitări Vize Anuale, pentru fiecare categorie de vârstă separat, în caz contrar, solicitarea urmând a fi respinsă. Pentru detalii tehnice, cluburile sunt rugate să ia legătura cu reprezentanţii Departamentul Competiţii. În situaţia în care în platforma Football Connect lipsesc jucători din lotul echipei, sunt neconcordanţe la profilul acestora sau se doreşte viză pentru juniori legitimaţi deja la club, dar care în ultimele două sezoane au evoluat doar în competiţiile judeţene, vă rugăm să luaţi legătura cu reprezentanţii Departamentul Competiţii. Departamentul Competiţii le reaminteşte membrilor afiliaţi că, în conformitate cu decizia Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din 18 august 2020, perioada de transfer aprobată pentru această iarnă este 18 ianuarie – 14 februarie 2022”, au mai transmis reprezentanţii FRF.
Echipele de juniori din Vâlcea, afiliate la FRF, vor merge la Casa Fotbalului pentru vizarea carnetelor pe 1 martie.