Acasă Liga III Dăești, gol anulat în ultimul minut, în Bănie! Răbdarea se cam termină....

Dăești, gol anulat în ultimul minut, în Bănie! Răbdarea se cam termină. Pot apărea schimbări la Fedeleșoiu

925
0

Viitorul Dăești a plecat cu încredere spre Craiova. Spera să obțină trei puncte, care să o aducă și mai aproape de play-off. Vâlcenii s-au întors, însă, doar cu un punct din Bănie. Partida cu puștii de la satelitul Craiovei s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0. Mingea nu a vrut să intre în poartă. ”Vulturii” și-au creat ocazii de a înscrie. A fost și o bară, în prima repriză. Saleh a fost aproape de deschiderea scorului. Pe final de partidă dăeștenii au trimis mingea în plasă. Popa a sărit la cap. Portarul nu a reușit în două rânduri să rețină, balonul a ajuns la Grecu și de acolo în plasă. Gazdele au cerut fault la portar, arbitrul a indicat centrul terenului, pentru a valida golul, apoi a văzut semnalizarea asistentului, de la linie, care a considerat că jucătorul de la Dăești era în off-side, spre nemulțumirea trupei din Fedeleșoiu, care a ratat șansa de a pleca victorioasă de la Craiova.

Răbdarea, la Dăești, se cam termină. Din toate părțile. S-a plecat cu speranțe mari pentru acest campionat, dar lucrurile nu au mers așa cum se dorea. Pot apărea schimbări în acest week-end.

Pentru Dăești au evoluat la Craiova: Lungu – Munteanu, Diaconescu, Pîrvulescu, Nwabueze, Iordache, Tiihonen, Anghelina, Wilfred, Saleh, Popa. Au mai intrat: Grecu, Garcia, Pahama.