Acasă Liga 6 Dăești a învins lidera de două ori în două zile! Popolan, pe...

Dăești a învins lidera de două ori în două zile! Popolan, pe lista marcatorilor în două campionate

776
0

ACS Olanu nu mai e echipa de neînvins din Liga a VI-a. A început să dea rateuri. A pierdut la Măldărești, acum și cu Oltul Dăești, în deplasare. Fosta campioană a câștigat duelul la scor de tenis, cu 6-1. Ciobanu, unul dintre cei mai tehnici jucători din toată Liga a VI-a vâlceană, a trimis balonul cu efect, la vinclu, de la peste 20 de metri și a deschis scorul la Valea Albă. Primarul George Popolan a dublat avantajul formației sale după un assist oferit de finul Bebe Tănase. Popolan, ca în tinerețe, de la 16 metri, a trimis mingea direct în plasă, pe colțul lung. 3-0 a fost la pauză. Tănase a marcat.

În debutul părții secunde, oaspeții au redus din diferență. Ea s-a refăcut. Ciobanu, dintr-un penalty obținut de neobositul Tănase, a marcat pentru 4-1. Bebe a dus scorul la 5-1, iar Tololoancă a stabilit rezultatul final: 6-1, ce i-a surprins și pe cei de la Oltul, care s-au strâns cu greu pentru acest derby.

”Am fost 13 jucători, am făcut două schimbări. Singurele variante au fost Mitică Dobrin și Tololoancă, ambii accidentați. Contează mult grupul, echipa. Oldies but goldies ar spune cineva. În traducere, bătrâni, dar buni, de valoare, ca la 20 de ani, am spune noi. Media de vârstă depășește 40 de ani, însă nu ne uităm în buletin”, au precizat oficialii de la Dăești.

Așadar, a fost un week-end perfect pentru cele două echipe de seniori din Dăești. Viitorul a câștigat pe terenul campioanei, Alexandria, în Liga a III-a, iar Oltul s-a impus tot în fața liderei, dar de la Liga a VI-a, pe teren propriu. În ambele jocuri pe lista marcatorilor s-a regăsit Popolan. Andu, la Viitorul, iar George, la Oltul.