Acasă Liga III Dăeștenii s-au reabilitat la Colonești după meciul cu Costești

Dăeștenii s-au reabilitat la Colonești după meciul cu Costești

396
0
  • doi jucători de bază au lipsit din lotul formației vâlcene

Jucătorii echipei Viitorul Dăești au făcut uitat eșecul de la începutul săptămânii, cu Minerul Costești. Sâmbătă, 27 februarie, au învins, în deplasare, vicecampioana de iarnă din Seria a VI-a a Ligii a III-a, pe Vedița Colonești. Formația pregătită de Adi Popa și Marian Deaconescu a deschis scorul rapid, încă din minutul 5, prin fundașul Samson Nwabueze. Gazdele au încercat să-l surprindă pe Marinoiu prin câteva șuturi, însă portarul vâlcean a fost la datorie. Pe finalul primei reprize, Viitorul și-a dublat avantajul, atacantul George Neacșu profitând de o greșeală în devensiva formației oltene. În partea secundă a întâlnirii s-a mai înscris doar o dată. Vedița a redus din diferență în minutul 70, prin Ruță, care a marcat direct din corner.

”Echipa a avut o atitudine mult mai bună decât în meciul cu Costești. S-a depus un efort mare, am făcut un joc bun, am început să corectăm din greșelile care s-au văzut în partidele precedente. Felicitări, băieților, pentru implicare! Mai sunt lucruri de pus la punct, dar, ușor-ușor, vom crește în exprimare. Am întâlnit la Colonești o echipă bună, cu jucători de calitate. Toată lumea a alergat mult mai mult acum. Am încredere că suntem pe drumul cel bun. Acum, nu facem nuntă după un rezultat bun în amicale, cum nici după acea înfrângere nu am făcut înmormântare. Trebuie să ne pregătim bine, în continuare, să avem evoluții din ce în ce mai bune”, a spus Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Dăești, după cel mai recent joc de pregătire. La Colonești, staff-ul tehnic al grupării din Fedeleșoiu nu s-a bazat pe doi jucători importanți, Robert Pîrvu și Florin Costea. Ambii au acuzat probleme medicale, dar nu care să îngrijoreze pentru campionat.

În partida cu Vedița, în primul ”11” al Viitorului s-au regăsit: Marinoiu – Vasile, V. Mocioacă, Munteanu, Samson, Precup, Iordache, A. Popa, Preda, Georgescu, Neacșu. Au mai intrat: Pufu, Talpoș, M. Deaconescu, Bărbuți, Bicuschi, Dima, Bunescu, Rizea și M. Roșianu.

Vedița Colonești: Șerban- Mitrache, Pîslaru,Trușescu, Udeanu, Cincă, Ruță, Tameș, Coman, Stancu, Bara. Au mai jucat: Sanda, Neacșu, Aria, Dicu.

FOTO: Facebook Vedița Colonești / Arena Olteană