Acasă Politica Cupa PNL la tenis de masă, câştigată de Andreea Manda şi Teo...

Cupa PNL la tenis de masă, câştigată de Andreea Manda şi Teo Bădulescu

308
0

Sala de jocuri de la Winmarkt Cozia a găzduit, marţi, cea de-a 9-a ediţie a Cupei PNL la tenis de masă, o competiţie sportivă organizată de liberali pentru a cinsti memoria lui I. G. Duca, unul dintre cei mai mari oameni politici din istoria României, asasinat pe Mişcarea Legionară, în gara din Sinaia, pe 30 decembrie 1933.

Anul acesta, în organizarea Cupei PNL la tenis de masă s-a implicat şi senatorul Claudia Banu, iar diferenţa s-a văzut: o mai bună promovare, o participare mai numeroasă ca niciodată şi, nu în ultimul rând, premii mai mari.

La feminin, în seminfinală, au intrat Andreea Manda, Miruna Stanciu, Florina Cerbu şi Adelina Mazilu. S-au calificat mai departe Andreea Manda şi Florina Cerbu, iar finala a câştigat-o prima dintre ele. La masculin, în semifinală, s-au calificat Adrian Hrehoreţ, Nicolae Smeureanu, Dan Barbu şi Teo Bădulescu. Finala au disputat-o Smeoreanu şi Teodor Bădulescu, acesta din urmă câştigând meciul fără probleme. Aşa cum spuneam, pe lângă diplome, cupe şi alte atenţii, câştigătorii celor 9 premii oferite au primit şi recompense în bani, cele mai mari ajungând şi la 350 de lei.

La final, toţi participanţii şi invitaţii au apreciat modul exemplar în care a fost organizată ediţia din acest an şi i-au felicitat pe reprezentanţii PNL pentru frumoasa iniţiativă.