Acasă Diverse Cum să câștigi mai mult cu ajutorul bonusurilor fără depunere

Cum să câștigi mai mult cu ajutorul bonusurilor fără depunere

29
0

Te poți califica pentru un bonus fără depunere doar înscriindu-te la un cazinou online. Nu este necesară nici o miză sau depozit – trebuie doar să finalizezi înregistrarea și să colectezi bonusul.

Ofertele fără depunere sunt extrem de populare la casino online Belgia pentru faptul că nu necesită să riști nimic. În plus, oferă o lovitură la câștigarea de bani gratis.

Totuși, ideea este că în mod normal nu câștigi prea mulți bani când câștigi. În schimb, poți colecta o sumă mică de bani care nu merge prea departe.

Din fericire, există anumite metode pentru creșterea câștigurilor potențiale ale bonusului fără depunere. Poți citi despre aceste sfaturi mai jos, împreună cu ce factori trebuie să depășești pentru a câștiga bani prin aceste oferte.

În mod normal nu vei câștiga mult la bonusurile fără depunere

Așa cum am menționat anterior, niciun acord de depunere nu este un drum de aur spre bogății. În schimb, acestea sunt mici bonusuri care de obicei conduc la puține câștiguri, dacă este cazul.

Presupunând că ați terminat termenii, atunci rămâneți în mod normal cu puțini bani. De exemplu, ați putea câștiga între 5 și 10 USD.

Suma pe care o câștigați trebuie, de asemenea, să îndeplinească plata minimă a cazinoului. Având în vedere că majoritatea site-urilor de jocuri de noroc online necesită retragerea a cel puțin 10 USD, atunci orice sub această sumă nu o va reduce.

După cum voi aborda, poți face anumite lucruri pentru a-ți crește câștigurile. Cu tranzacția medie fără depunere, totuși, te confrunți cu o luptă ascendentă.

Factori care fac dificilă câștigarea bonusurilor fără depunere

Înainte de a intra în sfaturi despre cum să câștigi mai mult cu aceste bonusuri, aș dori să discut despre ce le face atât de zgârcite. Mai jos, puteți vedea cele mai mari obstacole în calea câștigării de bani prin aceste oferte.

Câștiguri maxime

Din nou, șansele sunt împotriva câștigării mari la bonusuri fără depunere. Cu toate acestea, nu este în afara posibilității ca tu să poți merge pe o serie fierbinte și să câștigi bani serioși.

Bineînțeles, cazinourile online nu vor să fie la curent cu jackpoturile atunci când oferă bani gratuit pentru început. Prin urmare, limitează cât de mult poți câștiga prin aceste oferte.

Majoritatea cazinourilor online limitează suma pe care o poți câștiga între 100 $ și 200 $. Presupunând că o să câștigi mai mult decât acest lucru, atunci banii vor dispărea pur și simplu atunci când vei face bani.

Iată un exemplu de ceea ce se întâmplă atunci când câștigi depășești limita de câștig:

Primești un bonus fără depunere în valoare de 20 USD.
Cazinoul plafonează câștigurile potențiale la 100 USD.
Folosești bonusul pentru a câștiga 400 USD după îndeplinirea termenilor și condițiilor.
Vei putea încasa 100 USD.
Excesul de 300 USD dispare din cont după o retragere.
Mici bonusuri
Ofertele fără depunere sunt de obicei cele mai mici bonusuri de cazino online disponibile. S-ar putea să primești doar 10 rotiri gratuite sau 10 USD după înscriere.

Deși este cu siguranță plăcut faptul că un cazino oferă ceva gratuit, n-ai prea multe marje de eroare cu aceste mici bonusuri. 10 rotiri gratuite sau 10 USD nu vor genera de obicei multe câștiguri.

Desigur, unele site-uri de jocuri sunt mai generoase și vor oferi peste 50 sau 100 de rotiri gratuite. În general, însă, nu vei obține prea multe din aceste oferte.

Cerințe ridicate de pariere

Cu siguranță, cazinourile online cu bani reali nu facilitează deblocarea câștigurilor fără depuneri. Acestea impun cerințe ridicate de pariere (cunoscute și sub denumirea de „joc”) pentru a crea mai multe dificultăți în câștigarea de numerar gratuit.

Bonusul mediu de depunere necesită parierea de aproximativ 40x bonus. Bonusurile tipice fără depunere, pe de altă parte, implică pariere oriunde de la 60x la 100x bonus.

Iată câteva exemple care arată cât de mult va trebui să pariezi cu oferta fără depunere:

Bonus de depunere
Primești 20 de rotiri gratuite.
Câștigi 25 $ cu aceste rotiri.
Cerințele de pariere sunt de 40 de ori.
25 x 40 = 1.000 $ trebuie pariat
Fără bonus de depunere
Primești 20 de rotiri gratuite.
Câștigi 25 $ cu aceste rotiri.
Cerințele de pariere sunt de 100 de ori.
25 x 100 = 2.500 USD trebuie pariat

Ame Restricții

Nu toate jocurile contează atunci când îndeplinești cerințele de pariere (joc). În schimb, cazinourile își restricționează adesea jocurile cu cea mai mare plată din bonusuri.

Aceste restricții se întâmplă în două moduri:

Unele jocuri sunt complet descalificate pentru a satisface cerințele de pariere.
Alte jocuri oferă un joc mai mare decât jocurile nelimitate.
În ceea ce privește acestea din urmă, sloturile cu peste 98% RTP ar putea contribui doar cu 20% la cerințele de pariere. În acest scenariu, va trebui să pariezi de cinci ori mai mult cu sloturi pentru a debloca fonduri fără depunere.

Limite de pariuri

Teoretic, poți continua să plasezi pariuri maxime pentru a îndeplini mai rapid cerințele de pariere. Dacă ai pierdut fondurile fără depunere înainte de a întâlni jocul, poți trece la următorul bonus și poți încerca din nou.

Cu toate acestea, cazinourile online încearcă să prevină acest scenariu, instalând limite de pariere. Acestea permit să pariezi până la o anumită sumă cu bonusuri active.

Așadar, în mod urât, nu poți crește câștigurile fără depuneri cu câteva sfaturi

Pe baza a ceea ce s-a discutat mai sus, perspectivele de a câștiga bani prin tranzacții fără depuneri par să fie sumbre. Dar următoarele sfaturi te pot ajuta să-ți crești șansele de a câștiga bani prin aceste oferte.

Caută bonusuri mai mari

Nu toate bonusurile fără depunere sunt extrem de mici. Unii oferă cel puțin 25 sau 50 de rotiri gratuite. Acestea sunt tipul de oferte pe care trebuie să le urmărești.

Acestea oferă o sumă mai mare de fonduri inițiale. La rândul său, vei avea șanse mai mari de a transforma aceste bonusuri în câștiguri mai mari.

Desigur, va trebui să petreci ceva timp cercetând bonusuri fără depunere pentru a le găsi pe cele mai bune. Dar această cercetare merită atunci când găsești oferte mai mari.

Concluzie

Bonusurile fără depunere nu sunt cele mai generoase oferte în jocurile online. Cu toate acestea, le poți transforma în continuare într-o bucată frumoasă de bani.

În primul rând, trebuie să cauți bonusuri mai mari. Cu cât începi cu mai mulți bani sau rotiri gratuite, cu atât ai șanse mai mari să câștigi.
Cerințele reduse de pariere sunt, de asemenea, incredibil de utile si nu uitați să fiți responsabili. Acestea îți permit să câștigi bani mai repede și te expun mai puțin la marginea casei.