Acasă Liga III ”Cu siguranţă, când va începe sezonul de primăvară, vom fi mult mai...

”Cu siguranţă, când va începe sezonul de primăvară, vom fi mult mai pregătiţi”

158
0

Minerul Costeşti a profitat de pauza competiţională forţată şi după unul din antrenamentele de săptămâna trecută a efectuat o şedinţă foto cu noile echipamente, achiziţionate la începutul acestui sezon. Marius Vlădoi şi compania au primit două rânduri de echipamente, care au fost inscripţionate şi cu sigla sponsorului Boromir. ”Minerii” au mai primit sprijin, în ultima perioadă, de la Consiliul Judeţean, Green Point şi alţi sponsori, dar şi din partea FRF, care a subvenţionat o parte din costurile pentru efectuarea testelor pentru Coronavirus, oferind o gură de oxigen tuturor cluburilor.

”Cu ajutorul celor care s-au implicat pentru buna desfăşurare a activităţii noastre, încet-încet, ne punem pe picioare. E un an dificil pentru toată lumea, dar, cum am mai spus, ne bucurăm că noi putem juca fotbal. Îmi pare rău că s-a amânat meciul cu Mediaş. Jucasem 3 meciuri la rând într-un timp scurt, ne intrasem în ritm. Acum se fac iar două săptămâni de pauză. Vedem ce se mai întâmplă în continuare, dacă putem juca. Despre meciul cu Gaz Metan Mediaş 2, aveam informaţii că sunt probleme şi e posibil să se amâne, însă un răspuns oficial am primit abia sâmbătă dimineaţă. Pentru acest joc îl aveam incert pe Larry Nicolaescu. Mai este accidentat şi Zanfir. De asemenea, încă nu ne putem baza pe Zamfirescu. El a avut o problemă la genunchi. A urmat un tratament lung şi costisitor. În ultimele două etape încearcă să ni se alăture, la pregătire. Nu ştiu dacă va putea juca. Am trecut prin momente grele. După ultima etapă, vedem unde ne situăm şi ce e de făcut. Vom avea timp să ne reorganizăm în pauza de iarnă. Cu siguranţă, când va începe sezonul de primăvară vom fi mult mai pregătiţi. Vom face teste, vom juca meciuri amicale, va fi altceva. Ca toată lumea, sperăm şi noi ca această criză medicală să nu se adâncească, lucrurile să revină la normal, să fim sănătoşi cu toţii”, a precizat Marius Vlădoi, antrenorul echipei Minerul Costeşti.

În completare, Sergiu Holtei, preşedintele clubului, a precizat că în acest moment există linişte la echipă din mai multe motive. A venit prima victorie, rezultatelor testelor au fost negative inclusiv la cei care au avut probleme, iar jucătorii au ajuns cu salariile la zi. Şi-au primit, zilele trecute, drepturile financiare pe ultimele două luni.