Acasă Liga III ”Cu atitudine, spririt de sacrificiu, jucătorii noştri pot să câştige orice meci....

”Cu atitudine, spririt de sacrificiu, jucătorii noştri pot să câştige orice meci. Aceasta e adevărata lor faţă, din meciul cu Roşiori”

223
0

După ce i-a muştruluit pentru lipsa de maturitate din partidele precedente, Narcis Enăchescu şi-a lăudat elevii pentru determinarea din meciul cu Roşiori, în care au avut puterea să revină de la 1-0 pentru adversari. ”Vreau să-i felicit de această dată pe băieţi pentru faptul că am reuşit să revenim după ce am fost conduşi cu 1-0. Vreau să cred că aceasta e adevărata lor faţă, din meciul cu Roşiori. Nu sunt la potenţial maxim. Trebuie să aibă încredere în propriile forţe, să-şi schimbe mentalitatea pentru că valoare au. Cu atitudine, spirit de sacrificiu, pot să câştige orice meci, indiferent de adversar. S-au mobilizat, deşi din nou am făcut greşeli. Am primit gol mult prea uşor, pe nişte neatenţii. Aşa am început toate meciurile pe care le-am pierdut, ori penalty, ori cartonaş roşu, ori cadouri oferite adversarelor, erori de copii şi juniori. Acum au reuşit să facă uitată greşeala şi să revină. Au arătat ca o echipă şi vreau să cred că o ţinem tot aşa. Meciurile se joacă pe goluri, nu pe ocazii. Degeaba ne creăm oportunităţi de a înscrie, dacă nu le valorificăm. Spectacolul e la teatru. Aici se joacă pe puncte. Asta contează la final. În mod normal, Dăeşti va intra în Liga a II-a. Noi şi Costeşti trebuie să facem tot posibilul să ne salvăm, să rămânem în acest eşalon, pentru binele fotbalului vâlcean. În ceea ce ne priveşte, eu consider că nu arătăm de locul pe care îl ocupăm. Ar trebui să fim mai sus, pe 5-6. Vedem ce va fi până la final. Lupta e strânsă la play-off, nici cea pentru retrogradare nu e clară. Cum am mai spus, seria e foarte grea şi destul de echilibrată. Noi am pierdut greu cu Craiova 2, în etapa trecută, echipă care ulterior a mers la Slatina şi a obţinut o victorie fără dubii, cu 3-0. Acum noi mergem la Slatin. Vedem ce va fi. Pe 4 decembrie vom trage linie, vedem pe cine păstrăm, cu cine continuăm, ce mai putem aduce”, a transmis tehnicianul Flacărei, după victoria cu Sporting Roşiori.
”Am ţinut un moment de reculegere în memoria unuia dintre cei mai înfocaţi suporteri. Regrete eterne! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Și mulţumiri celor din galerie, care ne-au încurajat de la un capăt la altul al meciului, la fel ca de fiecare dată. Au fost al 12-lea jucător al nostru. Susţinerea lor a contat, ne-a dat moral, imboldul necesar pentru a revenit de la 1-0”, a mai adăugat Enăchescu.