Acasă Diverse CST LYKAIOS înfiinţează prima echipă de mini-rugby din istoria Vâlcii!

CST LYKAIOS înfiinţează prima echipă de mini-rugby din istoria Vâlcii!

141
0

CST Lykaios a devenit un club sportiv de tradiţie în judeţul Vâlcea. Este afiliat la Federaţia Română de Rugby. Profesorul Cătălin Predescu a obţinut rezultate deosebite, de-a lungul anilor, atât la nivel şcolar, cât şi în celelalte competiţii de nivel naţional la care a participat, alături de elevii săi. Acum, trece la nivelul următor. Se pun bazele primei echipe de minirugby din istoria Vâlcii. Cătălin Predescu a anunţat că s-a dat startul înscrierilor pentru cei interesaţi să practice acest sport.
”Suntem dedicaţi demersului de dezvoltare a rugbyului în Vâlcea. În această toamnă continuăm înscrierile copiilor pentru fondarea primei echipe de Minirugby din istoria judeţului Vâlcea! Dragi părinţi, MINIRUGBY este un rugby dedicat copiilor cărora le oferim spre învăţare bazele graduale pentru: controlul balonului oval, controlul paselor, corectitudinea deplasării, contact controlat, frumuseţea specifică jocului de echipă şi mai ales însuşirea valorilor specifice jocului de rugby. De asemenea, anunţăm prima selecţie pentru fondarea primelor echipe de rugby 7 şi Rugby 15 pentru băieţi şi fete cu vârste între 14 şi 20 ani. Reamintesc faptul că, pe terenul de rugby sportivii îşi îmbunătăţesc calităţile de lider prin mobilizare fizică şi mentală. Perseverenţa în efort este o abilitate cheie pe care jucătorii de rugby învaţă să şi-o dezvolte de la inceput. Noi credem cu tărie că fiecare copil este un leader care are nevoie să îşi dezvolte propriul stil prin cunoaşterea de sine şi înţelegerea rolului alegerilor sale în viitorul pe care şi-l doreşte”, a transmis profesorul vâlcean.
Mai trebuie menţionat că CST LYKAIOS este înfrăţit cu clubul de Rugby Tonbridge Juddians RFC din Londra şi alături de prietenul Trevor Martingell, Cătălin Predescu îşi doreşte o dezvoltare cât mai puternică la Vâlcea a acestui sport frumos.
”Fiţi puternici precum Stejarii! Fiţi aprigi precum Lupii!”, este mesajul oficialilor de la Lykaios.