Acasă Liga Nationala CSM Slatina a terminat ”benzina” în minutul 22. SCM, al doilea succes...

CSM Slatina a terminat ”benzina” în minutul 22. SCM, al doilea succes la turneul de la Bistrița

454
0

Ziua și victoria pentru SCM Rm. Vâlcea! După succesul obținut luni, 26 aprilie, la turneul de la Bistrița, în fața formației SCM Craiova, marți, 27 aprilie, handbalistele pregătite de Florentin Pera și-au trecut în cont cele trei puncte și cu CSM Slatina. Au câștigat, așadar, ambele ”derby-uri” ale Olteniei. În confruntarea din etapa a XVII-a, jocul a fost echilibrat în primele 22 de minute. Elevele Victorinei Bora au încercat să dea o replică bună campioanei, au condus chiar pe tabelă în mai multe rânduri, au avut și două goluri avans, dar nu au putut să mențină ritmul. De la 12-12 în minutul 22, s-a făcut 18-13 pentru SCM în doar opt minute (rezultat înregistrat și la pauză). Căderea de pe acest final de repriză s-a resimțit în tabăra formației slătinene și în partea secundă. SCM a profitat de debusolarea adversarelor și a obținut o victorie concludentă, la diferență de zece goluri: scor 35-25. Maren Aardahl și Kiki Liscevic au marcat cele mai multe goluri în acest joc. Maren, de opt ori, iar Kristina, de șapte ori. În afara acestora au mai punctat: Nikolic (4), Fernandez (3), Gonzalez (3), Lopez (2), Dăscălete (2), Elghaoui (2), Stamin (2), Lupei (1), Marin (1).

Pentru CSM Slatina au marcat: Tamaș (5), Popescu (5), Ostase (4), Ivan (3), Fulgoi (2), Stoicănescu (2), Drăghici (1), Cîrligeanu (1), Vădineanu (1), Rusu (1).

Pentru echipa vâlceană urmează trei zile de pauză. Sâmbătă, 1 mai, de la ora 16.00, SCM are programat la Bistrița derby-ul cu Minaur Baia Mare.

FOTO: Facebook – SCM Ramnicu Valcea – Handbal Feminin