Acasă Liga V CSC Orleşti va juca în Liga a V-a

CSC Orleşti va juca în Liga a V-a

319
0

CSC Orleşti şi-a reluat de câteva săptămâni activitatea. Formaţia pregătită de Iulică Zamfir a disputat meciuri amicale cu CS Şuşani, CS Guşoeni şi a participat la un trial cu Viitorul Voiceşti şi o echipă de Liga a V-a din Işalniţa (Dolj). În cazul în care va începe campionatul din toamnă, Orleşti se gândeşte să participe în eşalonul secund judeţean, nu în cel de elită.


”Cu Şuşani am câştigat cu scorul de 6-2, iar cu Guşoeni am remizat, 3-3. La Voiceşti, am făcut 2-2 cu Işalniţa şi am pierdut cu 4-0 în faţa celor de la Voiceşti. Din vechiul lot nu a plecat nimeni. Căutăm să mai aducem jucători, dar deocamdată nu avem ce să vorbim despre transferuri până când nu ştim exact dacă începe competiţia, în ce condiţii. Dacă se menţin cele actuale şi e obligatoriu vaccinul, nu avem cum să jucăm, nu poate fi susţinută o astfel de cheltuială. Din păcate, nu avem foarte mulţi jucători vaccinaţi. Eu am făcut vaccinul şi încă vreo trei-patru jucători. Poate că dacă asta va fi singura variantă şi băieţii vor să joace fotbal, se vor vaccina până la urmă. Nu ştiu ce să zic. Am încercat să le explic, dar nu sunt convinşi. Singurul transfer despre care am putea vorbi este cel al lui Mădălin Roşu, de la Guşoeni. Dar să vedem dacă vom juca. Altfel vorbim degeaba. Dacă am începe în toamnă, ne-am gândit să ne înscriem în Liga a V-a, nu la Liga a IV-a, în Elită. Până când se vor clarifica lucrurile în privinţa campionatelor, vom continua să jucăm meciuri amicale săptămânal. Aşa ne-am propus. Mai mult nu reuşim. Nu ne putem strânge şi la antrenamente”, a precizat Iulică Zamfir, antrenorul echipei din Orleşti.

Preşedintele clubului, Nicon Diaconescu, a confirmat că CSC Orleşti va juca în cel de-al doilea eşalon judeţean, dacă va începe competiţia din toamnă. ”Iulică Zamfir se ocupă de echipă. Noi căutăm să asigurăm baza materială, ca şi până acum, să păstrăm baza sportivă în condiţii bune. Am avut o problemă, vântul ne-a zburat acoperişul de la tribună, dar îl refacem într-o lună. Sper să începem şi campionatul, dar în condiţiile în care se menţin testele, va fi foarte greu. Am convenit să nu mai jucăm în Superligă, viitoarea Ligă a IV-a, ci în Liga a V-a. Au mai venit şi alte echipe la noi, să joace pe terenul nostru. Le-am dat posibilitatea tuturor să-şi desfăşoare aici antrenamente, meciuri, inclusiv juniorilor. Important este să existe activitatea sportivă”, a adăugat Nicon Diaconeasa.