Acasă Baschet CS Vâlcea 1924, prima înfrângere din grupa valorică 1-8. Rezultatul de la...

CS Vâlcea 1924, prima înfrângere din grupa valorică 1-8. Rezultatul de la Braşov nu schimbă calculele calificării la turneul final

92
0

Sâmbătă, 11 martie, echipa de baschet masculin a Vâlcii, din Liga I, a disputat, în deplasare, derby-ul cu Corona Braşov, cea mai bună echipă din acest eşalon. Elevii lui Hristu Şapera nu au reuşit să producă surpriza. Au pierdut confruntarea cu scorul de 93-64. A fost prima înfrângere din grupa valorică 1-8 pentru trupa de la poalele Capelei. Acest rezultat nu schimbă planurile formaţiei vâlcene. ”Lupii negri” sunt ca şi calificaţi la turneul final şi au şanse mari de a promova, braţ la braţ cu Braşov, în Liga Naţională.

”O înfrângere cu o diferenţă cam mare faţă de întâmplările din teren. Dezavantajaţi de arbitraj în prima parte şi cu un oponent în zi de graţie (procentaje incredibile la aruncările de trei puncte), Lupii Negri nu au reuşit să-şi pună în valoare jocul. Însă tristetea noastră a fost acoperită de Brigada Zăvoi şi suporterii noştri care au dominat fondul sonor, încurajând incredibil echipa. Primim cu bucurie cele două medalii de bronz şi argint obţinute de Luca Ungureanu şi Ştefania Uţă, la campionatele de juniori şi mergem cu încredere mai departe. Luptă Vâlcea!”, au transmis oficialii CS Vâlcea 1924. La Braşov, cele mai multe puncte, pentru gazde, le-a adus Andrei Oinaru (24). Ajaypal Singh, de la Vâlcea, a avut aceeaşi eprformanţă: 24 de puncte.