Acasă Liga V CS Şuşani a pierdut şapte jucători de bază! ”Duşmanii” să nu se...

CS Şuşani a pierdut şapte jucători de bază! ”Duşmanii” să nu se bucure! Stelu Pietraru anunţă că fotbalul, la Şuşani, nu va muri!

685
0

A fost o perioadă zbuciumată pentru toată lumea. Multe echipe au intrat în impas după un an şi jumătate de pauză. Printre cele care au avut de suferit în această vacanţă forţată se numără şi CS Şuşani, una dintre echipele bune din sudul judeţului. În ultima perioadă, aceasta a pierdut şapte jucători de bază. S-au transferat la Iris Titulescu, în judeţul Olt, alţii au mers la Osica. Stelu Pietraru, preşedintele clubului, nu s-a putut opune, însă, deşi mulţi i-au cântat prohodul formaţiei sale după subţierea lotului, acesta anunţă că fotbalul va continua să existe la Şuşani:

”La noi, la Şuşani, s-a jucat fotbal de plăcere. Ce am putut oferi jucătorilor au fost o bere, un grătar după meciuri. Nimic mai mult. Tocmai de aceea nu m-am putut opune celor care au dorit să plece. Am optat până acum şi pentru jucători din Olt pentru că în sudul judeţului nu prea există alte variante. Sunt puţini jucători, iar din zona Râmnicului nu vine nimeni la o astfel de distanţă. Nu am făcut niciun transfer. Am format, în schimb, o echipă de juniori, de la 2003 până la 2007. Cu ei şi cu cei rămaşi am jucat meciuri amicale. Multe le-am avut în deplasare. Am jucat aproape în fiecare week-end, cu Bălceşti, Voiceşti, Ioneşti, Orleşti, Drăgoeşti, Guşoeni. Am cam fost ciuca bătăilor în aceste meciuri de verificare. Mulţi s-au bucurat. Ne vedeau sfârşitul. Dar fotbalul la Şuşani nu moare, va continua să existe! Şi eu am avut oferte de la alte formaţii, poate cu pretenţii mai mari, dar CS Şuşani e echipa mea de suflet, din comuna unde am familia, părinţii, bunicii. Nu voi pleca, deşi este destul de greu să mă ocup de toate. Am luat în calcul posibilitatea să participăm în campionatul de juniori A1, dar băieţii au zis să continuăm la Liga a V-a (fosta Ligă a IV-a). E un lot nou, un alt proiect, în care eu am încredere. Avem 22 de juniori. Patru copii au jucat constant la echipa mare. Costi Tudor nu a putut juca în aceste meciuri amicale, dar sperăm să ni se alăture în campionat. E un lider şi cu siguranţă prezenţa sa în teren ne va ajuta. El ne ajută oricum, din alt punct de vedere, fiind acum primarul localităţii. Meciurile amicale de pe teren propriu le-am jucat la Şuşani. În campionat sperăm să obţinem acordul domnului primar Dimulescu să continuăm la Mădulari. După cum ştiţi, primarul Costi Tudor încearcă să finalizeze proiectul la stadionul din Şuşani, dar până atunci vom juca în comuna vecină. Ştim ce ne aşteaptă. Ideea a fost să construim o nouă echipă. Va fi greu, dar nu imposibil. Ceea ce contează este că suntem un grup unit, frumos”.

Echipament nou, din partea fratelui Adelei Popescu, Călin

Dacă jucători cu experienţă i-au rămas puţini, CS Şuşani are o bază materială bună. Recent, fotbaliştii echipei au primit un nou rând de echipamente de joc din partea fratelui actriţei, cântăreţei şi prezentatoarei TV Adela Popescu, Călin, care are afaceri în Bucureşti, dar investeşte şi în Şuşani, unde deţine câteva sere în care produce legume bio. ”Avem echipamente noi. Le-am primit de la fratele Adelei Popescu, Călin. Cei care ne-au susţinut şi în trecut, nu ne-au abandonat. Am mai primit un rând de echipamente sportive de la Unilever, unde eu lucrez, inscripţionate cu Rexona, avem şi treninguri. Remus de la RMS Logistic va fi în continuare alături de noi. Vom mai primi un rând de echipament şi de la AJF, din sponsorizarea Consiliului Judeţean. Primarul, Costi Tudor, ne va susţine, de asemenea. Sperăm să avem şi propriul stadion. Acum, jucători ne mai lipsesc, dar, v-am spus, ne vom descurca cumva. Rămâne să vedem dacă începem competiţia. Aveam vreo 12 vaccinaţi, dar la număr sunt puşi şi cei care au plecat. Cred că au mai rămas vreo 7-8. Nu putem obliga pe nimeni să se vaccineze. Aşteptăm să vedem care sunt costurile testelor, ce variantă va fi agreată”, a mai spus Stelu Pietraru, antrenorul, preşedintele şi delegatul echipei CS Şuşani.