Acasă Liga IV CS Gușoeni respiră după trei etape negre! A învins Malaia și a...

CS Gușoeni respiră după trei etape negre! A învins Malaia și a predat ”lanterna”. Portarul oaspeților, în teren, de trei etape, cu ruptură de ligamente

409
0

CS Gușoeni nu a reușit să se regăsească în primele trei etape din Liga a IV-a. A pierdut cu Păușești Otăsău, apoi pe teren propriu, cu Mădulari, dar și la Alunu. Cu 20 de goluri primite, a luat ”lanterna roșie” în brațe. Etapa a IV-a, însă, a adus descătușare în tabăra formației susținută de primarul Nicolae Concioiu și Consiliul Local. ”Taco” și colegii săi au învins Malaia și au părăsit ultimul loc. Confruntarea s-a terminat la scorul de 4-0 pentru gazde. Primele trei goluri au fost marcate în primele 25 de minute. În minutul 3 era deja 1-0. Juniorul Alexandru Nicolae a profitat de o greșeală în defensiva oaspeților, a preluat și a șutat în cros, la colțul lung. Patru minute mai târziu, o nouă greșeală a apărătorilor de la Malaia, de această dată comisă la mijlocul terenului, în apropiere de linia de margine, a fost speculată de același jucător, Alex Nicolae, care a plecat pe contraatac și a dublat diferența: 2-0. În minutul 25, Foresta a cedat din nou. Samuel Avram a executat o lovitură liberă din dreapta, din apropiere de linia de margine, peste zid. Mingea s-a dus sub transversală, deviată și de Beleț: 3-0. Formația coordonată de Marius Pruneși nu a mai avut puterea să revină. Spre finalul partidei a început să aibă ocazii importante. Cîrstoiu a rămas singur cu portarul, dar Fidriloiu s-a opus golului, în minutul 67. Apoi Dodo Glăvan a șutat în forță, iar mingea a zguduit transversala. Imediat, Irinel Popescu a lovit bine balonul, din 12 metri. ”Max” a avut o paradă de fotografie și păianjenul din poarta sa nu a fost deranjat.

După cinci goluri marcate și 20 primite în trei meciuri, Gușoeni a reușit să înscrie de patru ori și să nu primească niciun gol. Scorul final, cu Malaia, a fost stabilit de Marinescu, în minutul 86. De la gazde a lipsit Alex Concioiu, dar Adi Eftenie s-a achitat bine de sarcini, pe margine.

Foresta nu s-a bazat, în schimb, pe șase jucători, iar în poartă a mizat pe Emanuel Dumitrescu, accidentat. Acesta a suferit o ruptură de ligamente în prima etapă, cu Tomșani. Șchioapătă, urmează să se opereze, însă a acceptat să-și ajute în continuare echipa, aflată în lipsă de alte soluții, între buturi.