Fără categorieCaleidoscopAlte sporturi

Cristina Marciuc a strălucit la Balcaniadă

cristina marciuc atletism izmir turcia• sportiva vâlceană a luat cinci medalii de aur la atletism, plus încă cinci la naţionale

Week-end-ul trecut, au avut loc, în capitală, Campionatele Balcanice şi Naţionale de atletism indoor, rezervate veteranilor. La aceste competiţii, au luat parte şi cinci vâlceni, care au obţinut, împreună, un număr total de 29 de medalii. Printre sportivele care s-au remarcat cel mai mult la Balcaniadă şi Naţionale s-a numărat Cristina Marciuc. Ea şi-a trecut în palmares 10 medalii de aur, la probele săritura în înălţime, săritura în lungime, triplusalt, aruncarea greutăţii şi pentatlon. În plus, ea a stabilit trei recorduri balcanice şi unul naţional.
Mihaela Pasăre a reuşit să câştige două de aur şi una de bronz (înălţime, greutate şi triplusalt) la Balcaniadă şi două de aur şi una de argint la naţionale şi a stabilit şi un record naţional. Darius Predescu s-a întors acasă cu două de aur şi două recorduri, la Balcaniadă, plus două de aur şi un record naţional, la lungime şi triplu salt. Aurel Berbec – două de aur (înălţime şi săritura cu prăjina) la Balcaniadă şi una de argint (60 de metri garduri), plus 1 record naţional şi 3 de aur şi un record – la naţionale. Nicolae Dobriţoiu a luat argintul la crosul balcanic, proba de 6 km. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button