Liga III

”Cred că a fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon. Păcat pentru rezultat”

Cozia Călimăneşti a jucat sâmbătă, 23 septembrie, primul meci din acest sezon acasă, pe terenul din staţiune. Spera ca avantajul terenului propriu să se reflecte, la final, pe tabelă. A pierdut, însă, cu Potcoava. Oaspeţii au câştigat cu 2-0 la Călimăneşti. Antrenorul trupei de Liga a III-a vâlcene regretă rezultatul şi prin prisma faptului că elevii săi au făcut un joc bun.

”Cred că a fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon. Îmi pare rău pentru rezultat. Am primit gol pe o greşeală, în defensivă, prin minutul 28. În prima repriză, oaspeţii au mai avut doar o lovitură liberă mai periculoasă, executată de Anghelina. A scos Sile. Noi ne-am creat mai multe ocazii. Vreo două clare a avut Diaconescu. Adversarii au respins mingea de pe linia porţii. Am mai avut oportunităţi bune de a înscrie prin Sîrbu, Duca. A fost şi ghinion. În repriza secundă, ne-am dus peste cei de la Potcoava, să egalăm. Am primit golul 2 în prelungiri. Anghelina a marcat. Atmosfera e la fel de apăsătoare. Sper să depăşim această situaţie, dar e foarte greu. Sunt probleme financiare şi în alte părţi, dar vedem că au apărut şi neprezentări din cauza asta. La Dărăbani, jucătorii nu au mai vrut să continue aşa, după trei luni de restanţe. La noi au fost înţelegători, totuşi, băieţii. Au dreptate şi ei. Ce pot să le spun? Unii rezistă, alţii mai puţin. Vedem ce se va întâmpla, dacă există o cale de ieşire din această criză”, a declarat Vasile Ilinca. Vineri, Cozia va juca pe terenul viceliderei, la Coloneşti.

Formaţia din Călimăneşti s-a bazat, la partida cu Potcoava, pe: Mathe – Mazilu, Ţăranu, Defta, Pufu, Stoenete, Duca, Boşoancă, Dobrin, Diaconescu, Sîrbu. Au mai jucat: Zotică, Ciobanu şi Dumitru.

Articole Similare

Back to top button