Acasă Liga III COVID-19 a amânat un nou meci al Flacărei Horezu

COVID-19 a amânat un nou meci al Flacărei Horezu

409
0

În această după-amiază, echipa de fotbal vâlceană Flacăra Horezu ar fi trebuit să dispute un nou meci în Liga a III-a. ”Olarii” erau programați să joace în deplasare, cu CSM Deva. FRF a amânat partida. DSP nu și-a dat acordul pentru acest joc după ce în tabăra hunedorenilor au apărut cazuri de jucători depistați pozitiv la testul pentru Coronavirus. Întâlnirea a fost reprogramată. Va avea loc pe 4 noiembrie, de la ora 14.00.

Nu e prima dată când Flacăra trece printr-o astfel de situație. Nu a jucat nici meciul cu Gaz Metan Mediaș 2, din același motiv, în echipa sibienilor fiind depistate cazuri de COVID-19. Flacăra urmează să dea piept cu ”satelitul” Gaz Metan 2 marți, 27 octombrie. Adi Popa și compania mai au de jucat cinci meciuri oficiale în 2020.

În altă ordine de idei, din etapa a VII-a a Seriei a VII-a, programată pentru acest week-end, mai este o partidă care a fost reprogramată. Este vorba despre cea dintre Viitorul Șelimbăr și Jiul Petroșani. Oaspeții au avut câțiva oficiali care au contactat virusul asiatic. Confruntarea dintre cele două formații a fost amânată pentru 3 noiembrie.