Cotescu îi arată lui Gutău obrazul şi-i aminteşte că a adus zeci de milioane de euro la Rm. Vâlcea

adranel cotescu afis electoralNiciodată între Mircia Gutău şi senatorul Adrănel Cotescu, actualul preşedinte al PNL Rm. Vâlcea,  nu a fost o iubire ca în filme, cei doi atacându-se reciproc de fiecare dată când li s-a ivit ocazia. Enervat că parlamentarul liberal face constant referire la trecutul său, Gutău i-a arătat acestuia obrazul, reproşându-i că nu a făcut nimic pentru judeţ.
De criticile lui Mircia Gutău nu a scăpat nici Grigore Crăciunescu, candidatul PNL la primărie. Acesta este acuzat că nu face decât să arate cu degetul, uitând că şi partidul său se face părtaş la dezastrul din Râmnic. „Trebuie să le dau o replică celor doi copreşedinţi PNL de la municipiu. L-am auzit pe domnul Cotescu spunând că vâlcenii nu pot fi atât de proşti să voteze un om cu atâtea probleme, referindu-se la mine. Vâlcenii sunt oameni foarte deştepţi şi au analizat foarte bine ce au făcut parlamentarii pentru ei în 4 ani.

Să-mi spună şi mie domnul Cotescu ce a făcut pentru Vâlcea, măcar o acţiune! Zero, absolut nimic! Cum poţi să ai atâta tupeu? Dacă erau preşedinţi adevăraţi, îşi lansau candidatura pentru primărie. Aa, le-a fost frică, sunt obişnuiţi să stea pe sub brusturi şi după aia să scoată capul la parlamentare. Mai bine să tacă! La fel, copreşedintele Crăciunescu spune că proiectele din Râmnic sunt în întârziere, că este haos. Aşa este, dar trebuie să-şi pună bandă izolier pe guriţă, pentru că au avut primăria. Au avut viceprimar (n. red. – Edi Vârlan) care a semnat aceste proiecte europene. Dacă aveau forţă, trebuiau să-l scoată de acolo, nu să-l lase la ciolan şi să dea toată vina pe Matei. A preferat să ia un salariu bun, un ciolănel? Cum îţi permiţi acum să arunci vina doar asupra celorlalţi? PNL este părtaş cu Matei la ce e în oraş. Dacă PNL era vertical, trebuia să-i spună lui Vârlan să facă un pas înapoi”, a acuzat Gutău. Şi pentru ca circul să fie complet, Mircia Gutău i-a ars o scatoalcă şi lui Romeo Rădulescu. „Candidatul PSD dă iarăşi dovadă de o aroganţă ieşită din comun, spunând că va face bretelele la pasajul peste calea ferată. Cum poţi să-i minţi pe vâlceni în halul ăsta? Ştii foarte bine că ai modificat proiectul lui Gutău, tăind bretelele şi ai bătut ţăruşul în 2012 ca să faci un nou proiect. Cum poţi să vii acum şi să spui asta? Mie îmi plac bărbaţii adevăraţi. Trebuia să recunoască şi gata”, a mai spus Gutău.
Zilele trecute, replica a venit doar de la senatorul Adrănel Cotescu, liderul PNL spunând că Gutău are memoria scurtă. Parlamentarul a amintit că, în urma demersurilor sale, Râmnicul a devenit pol de dezvoltare urbană şi, astfel, oraşul nostru a primit aproape 40 de milioane de euro pentru investiţii. De asemenea, Cotescu a avut un rol esenţial în deblocarea sumelor necesare pentru izolarea termică a blocurilor din municipiu, precum şi pentru construirea locuinţelor ANL şi sociale. Cotescu a adăugat că nu e este vina sa dacă primarii municipiului, începând cu Gutău, n-au fost în stare să cheltuiască toţi banii puşi pe tavă de UE şi Guvern. Nu în ultimul rând, liberalul i-a recomandat candidatului PER să înveţe să folosească un computer şi apoi să intre pe site-ul Senatului, unde va găsi toată activitatea sa. „Eu, până acum, m-am referit la investiţii, neinteresându-mă cine le-a început, cine le-a făcut şi aşa mai departe, dar văd că domnul Gutău lansează atacuri la persoană. Pot proceda la fel, dacă continuă, dar nu-l va avantaja”, a concluzionat Cotescu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button