Costi Rădulescu îl susţine pe Liviu Dragnea

Costi Radulescu (1) copyConstantin Rădulescu consideră că Liviu Dragnea nu trebuie să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al PSD, chiar dacă a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru fraudă electorală în dosarul „Referendumul”.
Chiar dacă nu o spune explicit, liderul PSD Vâlcea se raliază poziţiei lui Victor Ponta, care crede că, în condiţiile în care Liviu Dragnea ar face un pas în spate, stabilitatea partidului ar fi pusă în pericol. Pe pagina sa de Facebook, Rădulescu a preluat declaraţia lui Ponta, asumându-şi-o. „Ca să răspund tuturor celor care mă întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al PSD! Trebuie să ţină partidul unit, să câştige alegerile locale şi parlamentare şi să ferească PSD de toţi ofiţerii acoperiţi sau descoperiţi care vor să îl preia.

Clar?”, a scris social-democratul pe reţeaua de socializare mai sus amintită. La rândul său, candidatul PSD la Primăria Râmnicului, Romeo Rădulescu consideră că partidul va fi afectat într-o anumită măsură de condamnarea lui Liviu Dragnea, însă crede că momentul poate fi depăşit. „Partidul va fi afectat de condamnarea domnului Dragnea, însă trebuie să rămânem uniţi. Eu am o poziţie destul de ingrată. Toate aceste fapte au fost comise pe vremea referendumului, unde PNL şi PSD erau împotriva PDL. Eu reprezentam PDL şi m-am luptat cu ei în Vâlcea. Întotdeauna m-am luptat pe principii, nu cu persoane. Poate şi acesta a fost motivul pentru care nu am fost luat cu huo în PSD”, a explicat Romeo Rădulescu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button