Acasă Liga III Costești a început campionatul în play-out! Victorie fără dubii, în Cetatea Băniei

Costești a început campionatul în play-out! Victorie fără dubii, în Cetatea Băniei

500
0

Minerul Costești continuă să impresioneze în play-out! A ajuns la șase meciuri fără înfrângere. După rezultate și golaveraj, ar trebui să fie pe primul loc în campionatul ultimelor șase din serie. Din păcate, rezultatele din sezonul regular atârnă greu și șansele de salvare de la retrogradare rămân minime.

Vineri, 5 mai, formația coordonată de Ion Lazăr, Marius Vlădoi, Laurențiu Nicolaescu și Bogdan Preda a obținut un nou succes convingător în fața uneia dintre echipele greu de învins din serie: Universitatea Craiova 2. Partida din ”Cetetea Băniei” s-a încheiat cu același scor de pe arena Brothers, 4-1 pentru vâlceni.

”Minerii” au pus presiune din debutul meciului, iar în minutul 4 au profitat de o greșeală în defensiva gazdelor, au recuperat, iar Cuibari a finalizat: 0-1. Răzvan Dinu a dublat avantajul formației vizitatoare. ”Satelitul” a redus din diferență prin Mocanu, spre finalul reprizei, însă Costești nu a oferit adversarei șansa să spere. În minutul 42 a refăcut avantajul. Tot Dinu a stabilit scorul pauzei: 1-3. În partea secundă s-a mai înscris doar o dată. Florin Niță a pus punct partidei la scorul de 1-4, în apropiere de minutul 90.

”Am făcut o primă repriză bună, am pus presiune pe adversar, am marcat trei goluri, am arătat bine. A fost al treilea meci în șapte zile, dar am făcut față acestei perioade încărcate. În repriza a doua am încercat să conservăm rezultatul și să speculăm pe contra-atac. Am marcat pe final pentru 1-4, după o acțiune personală a lui Niță. Am încheiat meciul în inferioritate numerică. Tisanu și-a sparta arcada și nu a mai putut intra. Epuizasem schimbările. Am avut și absenți. Manole, Hulpușiu nu au putut fi utilizați. După șapte etape, ca și rezultate, suntem pe primul loc în play-out, dar degeaba. Am avut puncte puține din sezonul regular și din păcate nu mai suntem doar la mâna noastră, ci și a celorlalte rezultate. Mai avem trei meciuri în care vom încerca, la fel, să obținem cât mai mult și vedem unde suntem, când se trage linie”, a declarat Marius Vlădoi. Minerul Costești mai are de jucat cu Petrolul Potcoava (acasă), la Colonești și cu Cozia, acasă. E la două puncte în spatele Coziei și la un punct de cei de la Colonești, însă cele două nu au jucat încă în această rundă.

Au evoluat pentru Minerul la Craiova: D. Vlădoi – Nicolaescu, Zamfirescu, Pătulea, Dinu, Enache, Filip, Niță, Gavrilaș, Cuibari, Ion Marian. Au mai jucat: Fierbințeanu, Vasilescu, Gruinea, Stanca și Tisanu.