Acasă Liga V Continuă lupta pentru supremaţie, în Liga a V-a. Lidera are parte de...

Continuă lupta pentru supremaţie, în Liga a V-a. Lidera are parte de un adversar incomod

518
0

Oltul Drăgoeşti şi Oltul Ioneşti duc o luptă de la distanţă pentru câştigarea titlului judeţean, în Liga a V-a. AS Mihăeşti, a treia clasată, e la 9 puncte depărtare de primul loc şi, deocamdată, nu poate emite pretenţii la promovare. După prima etapă din retur, datele problemei nu s-au schimbat prea mult. Oltul Ioneşti a câştigat clar cu Păuşeşti Măglaşi, iar Drăgoeşti a avut puterea să revină în partida cu Roeşti, după ce a fost condusă şi să obţină cele tei puncte puse în joc. În runda din week-end, primele două clasate joacă în deplasare. Ioneşti merge duminică la Băbeni, pentru duelul cu Frânceşti, iar sâmbătă, Oltul Drăgoeşti are parte de un adversar incomod. Joacă la Voiceşti, pe terenul unei echipe care a mai făcut surprize (sau nu) în acest sezon. Voiceşti are 9 victorii, un egal şi şase înfrângeri în acest sezon. Dacă jucătorii cu experienţă şi de valoare din lotul liderei vor fi prezenţi la acest joc şi vor trata cu seriozitatea confruntarea, în mod normal Oltul nu va avea probleme. A avut ca exemplu etapa trecută din care să tragă concluzii referitoare la modul de abordare a jocurilor şi motivaţia adversarilor când joacă contra echipei de pe primul loc.
Sâmbătă, 11 martie, de la ora 16.00, în afară de meciul de la Voiceşti, mai sunt programate alte două partide: Vlădeşti – Buneşti, deschis oricărui rezultat şi Roeşti – Sălătrucel, în care Staicu Păun şi colegii săi vor încerca să profite de avantajul terenului propriu şi să confirme evoluţia bună de la Drăgoeşti.
Duminică, 12 martie, Viitorul Şirineasa, câştigătoare în prima rundă din retur, merge la Mădulari, pentru duelul cu Şuşani, iar ”cocoşii” lui Ion Deaconu, de la Brăbăteşti, au meci la Păuşeşti Măglaşi, echipă cu orgoliul rănit după înfrângerea drastică de la Ioneşti.
Tot duminică se mai joacă Viitorul Pietrari – AS Mihăeşti, care se anunţă un meci spectaculos, cu multe goluri (gazdele au ca principal obiectiv să nu piardă acasă), dar şi Inter Lăpuşata – CSC Orleşti. Echipa din Lăpuşata, ultima din Liga a V-a, a surprins în acest an, atât în Cupă, cât şi în meciul cu Mihăeşti şi este de aşteptat să aibă rezultate şi evoluţii mai bune în acest retur.