Fără categorieLiga VFotbal

„Conducerea CJA a delegat trei arbitri lipsiţi de experienţă la derbiul de la Bărbăteşti!”

alexie gabriel1* Gabriel Alexie, delegatul echipei ALX Port Vale Mateeşti, a „taxat” faptul că la derbiul Seriei Nord de la „Onoare” nu au fost prezenţi arbitri de calitate

Oficialii de la ALX Port Vale Mateeşti au pus înfrângerea de la Bărbăteşti, din derbiul Seriei Nord de la „Onoare”, şi pe seama prestaţiei slabe a brigăzii de arbitri, pe lângă ratările copilăreşti ale unora dintre jucători. Astfel, potrivit afirmaţiilor lui Gabriel Alexie, delegatul „englezilor” din Mateeşti, AJF Vâlcea a greşit când a trimis la acest meci trei arbitri lipsiţi total de experienţă pentru un derbi dintre două echipe de frunte. Partida de duminica trecută a fost oficiată de A. Mosor (la centru), I. Taifas şi V. Hoanţă (la cele două linii)

„Plătim acelaşi barem ca toate echipele, oare de ce nu merităm să avem arbitri buni la derbiuri?”

„Suntem profund nemulţumiţi de brigada de arbitri. N-am înţeles deloc de ce la un meci extrem de important, între echipele de pe locurile 1 şi 3, au fost trimişi trei tineri lipsiţi de experienţă. Ne pare rău s-o spunem, dar conducerea Comisiei Judeţene de Arbitri s-a cam compromis definitiv după ce a delegat la acest derbi nişte copii! Şi nu doar unul dintre cei trei arbitri a fost slab, ci toată brigada! Întrebăm şi noi, de ce n-a venit, de exemplu, unul ca «Zăpadă» (n.r.; Daniel Demetrescu) la acest meci? Arbitrii buni se duc la alte meciuri fără miză, iar aici a fost trimisă o brigadă de începători! Până la urmă, dacă acelaşi barem îl plătim şi noi, ca toate echipele, oare de ce nu merităm să avem arbitri buni la derbiuri?
Trebuia să fie 1-0 pentru noi din minutul 1, când atacantul nostru, Bogdan Chiţan (care a venit special de la Sibiu pentru acest meci), i-a furat mingea portarului advers şi a înscris, dar arbitrul a anulat golul pentru o aşa-zisă atacare a mingii cu talpa, într-un duel care s-a petrecut la vreo 15 metri de buturile celor de la AS Bărbăteşti. Alta era situaţia dacă am fi avut 1-0 din minutul 1!. Ca să nu mai zic că au mai fost şi alte nesincronizări între central şi asistenţi. Totul a culminat cu faza din minutul 80, când Mosor a oprit brusc jocul, după ce i-a strigat cineva de pe margine că pe teren ar fi 12 jucători în echipa gazdă, aşa că a stat şi i-a numărat!”, a declarat Gabriel Alexie. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button