Acasă Economie Conceptul „Oltenia Business Center”, dezvoltat de o firmă din cadrul companiei Nurvil

Conceptul „Oltenia Business Center”, dezvoltat de o firmă din cadrul companiei Nurvil

786
0

nurvil oltenia business center• centrul de afaceri este situat în Râmnicu Vâlcea, pe Bulevardul Dem Rădulescu

De curând, o firmă din cadrul companiei Nurvil a deschis la Râmnicu Vâlcea, pe Bulevardul Dem Rădulescu, un modern centru de afaceri. Acesta are ca principal scop sprijinirea agenţilor economici din zonă, cărora le pot fi puse la dispoziţie spaţii dotate cu toate cele necesare pentru dezvoltarea business-urilor lor.

Societatea Niva a fost înfiinţată în anul 1992, iar acest proiect a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 4, „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul major de intervenţie 4.1, „Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională şi locală”.
Oltenia Business Center reprezintă o oportunitate pentru mediul de afaceri, oferind o gamă complexă de servicii business de cea mai înaltă clasă: spaţii pentru birouri, săli de conferinţe, expoziţii, parcări moderne şi supravegheate, lobby-clienţi, recepţie, întreaga logistică necesară organizării de evenimente, prezentări, trening-uri, dar şi terenuri de sport (mini-fotbal, tenis etc.) cu vestiare, ce pot fi folosite pentru o bine meritată relaxare după o zi de muncă.
„Proiectul nostru, prin obiective, activităţi şi rezultate, conduce la atragerea investiţiilor şi dezvoltarea potenţialului resurselor umane şi materiale ale zonei. Nu în ultimul rând, vor fi create, în primă fază, 24 de noi locuri de muncă, iar firmele locatare vor contribui la multiplicarea investiţiilor şi utilizarea resurselor zonei”, au apreciat dezvoltatorii proiectului. Conceptul „Oltenia Business Center” le aparţine proprietarilor companiei Nurvil, Mihai Văduva, Cornel Tălmaciu şi Paul Tălmaciu, care de mai multă vreme cochetau cu ideea de a contribui mai mult la dezvoltarea economică a municipiului Râmnicu Vâlcea.