Acasă Auto-Moto Comunicat de presă: The Beetle a sosit la Rm.Vâlcea şi vă...

Comunicat de presă: The Beetle a sosit la Rm.Vâlcea şi vă aşteaptă la drive-test!

285
0

beetle vwBeetle a devenit un simbol al istoriei automobilului, nu în ultimul rând datorită poveştii de succes a „Broscuţei” Volkswagen. Astfel, noua generaţie construieşte acum o punte între valori consacrate şi noi drumuri. Mulţumită noului design şi a tehnologiei de ultimă generaţie, Beetle este o maşină a secolului 21, mai marcantă, mai sportivă şi mai încrezătoare.

Exterior. Mai progresiv. Mai marcant. Mai matur. În secolul 21, noul Beetle şi-a câştigat independenţa şi se prezintă încrezător pe şosele. Proporţiile sale sunt mult mai masculine, caroseria este mai puţin înaltă (12 mm) şi mai lată (84 mm). Silueta sa cu capota alungită a motorului, parbrizul cu unghi ascuţit şi linia dreaptă a plafonului îi conferă un dinamism proaspăt, comparabil cu cel al unui coupe sportiv. Farurile rotunde, suprafeţele laterale proeminente şi trecerea lină spre plafon citează conturul broscuţei clasice, dar, totodată, în detalii precum blocurile optice posterioare, priza de aer de sub bara de protecţie sau linia dreaptă a marginii inferioare a capotei motor, putem recunoaşte cu uşurinţă noul ADN al design-ului Volkswagen.
Interior. În interior, Beetle se întoarce la origini: în varianta de echipare „Design”, elementele cu suprafeţe generoase, finisate în culoarea caroseriei şi panoul compact de instrumente, cu un ceas marcant, poziţionat central, sugerează în mod evident broscuţa clasică. Bineînţeles că gurile de aerisire şi sistemul modern de infotainment sunt perfect integrate în panoul de instrumente. Rămâne însă neschimbată calitatea superioară a materialelor folosite.
Gama de jante. Începând cu jantele din oţel de 16” cu design „Propeller“ şi până la jantele exclusive din aliaj uşor, de 19”, de la Volkswagen R GmbH: gama diversificată de jante disponibile pentru Beetle entuziasmează atât fanii retro, cât şi sportivii sau individualiştii. Sunt oferite, spre alegere, în total, nouă modele de jante, dintre care şapte au fost special concepute pentru Beetle. Semnătura broscuţei clasice este inconfundabilă în cazul jantelor speciale din aliaj uşor „Circle“ şi „Turbine“ de 17”, care dispun de capacul central cromat caracteristic. Highlight-ul constă în jantele „Twister“, de 19”, sportive şi totodată elegante, cu spiţe bicolore, cu finisaj negru şi gloss.
Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă.
Trapa opţională, cu funcţie de rabatare şi glisare a modelului precedent, a fost transformată, pentru noul model, într-o modernă trapă panoramică rabatabilă şi glisantă. Specială este suprafaţa transparentă mai mare cu 90 %, care scaldă interiorul în lumină şi oferă imagini panoramice uluitoare. Cu sticlă fumurie, cu protecţie termică, trapa panoramică vitrată asigură condiţii climatice plăcute, având în vedere că reflectă 99 % ale razelor UV şi 92 % ale căldurii.
Bucuraţi-vă de libertatea de mişcare. Cine arată bine, se simte bine şi în interior. Nici pentru Beetle nu este altfel: mulţumită siluetei sale dinamice, veţi savura în interior o cu senzaţie de spaţiu cu totul inedită. Parbrizul mai înclinat, poziţionat mai în spate, plafonul aplatizat şi dimensiunile exterioare mai mari generează un spaţiu interior surprinzător, ceea ce asigură o mai bună vizibilitate, mai mult spaţiu de transport (acum volum portbagaj de până la 310 litri) şi spaţiu confortabil pentru cap, inclusiv pe locurile din spate.
Bucuraţi-vă de ambianţă. Fie estompată, indirectă sau la intensitate maximă: lumina este o chestiune de dispoziţie emoţională personală. Iar aceasta poate fi influenţată optim prin iluminarea corespunzătoare. Pentru ca dumneavoastră să vă puteţi concentra cu uşurinţă, sau pentru o atmosferă plăcută, Beetle vă oferă chiar două pachete de iluminare ambientală. Pachetul sumar al versiunii „Sport” include iluminarea indirectă „alb rece” în panourile uşilor. Pachetul „mare”, în combinaţie cu sistemul de sonorizare „Fender”, dispune, în mod suplimentar, de inele de lumină în jurul difuzoarelor şi de posibilitatea de a alege dintre cele trei culori de iluminare: „alb rece”, „albastru” şi „roşu”.
Motorizari disponibile: 1,2TSI (105CP), 1,4 TSI (160 CP), 2,0TSI (200 CP), 1,6 TDI (105 CP). Pret de vanzare – incepand cu 12.491 euro fara TVA pentru versiunea 1.2 TSI 105 CP M6.
Nurvil Rm.Vâlcea vă oferă bucuria unui drive-test cu Noul Beetle versiunea de motorizare 1.2 TSI (105 CP), M6, rosu. Vă aşteptăm la showroomul nostru Volkswagen din Rm.Vâlcea, Râureni 38, tel. 0250 703 630, e-mail: office-vw@nurvil.ro.

Sursa: www.autopassione.ro