Acasă Economie Compania CIPO, de la Horezu, invitată la expoziţia internaţională din China

Compania CIPO, de la Horezu, invitată la expoziţia internaţională din China

678
0

În perioada 25-30 octombrie, la Wenzhou, în apropiere de Shanghai, se va desfăşura o misiune economică organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Chineză, care cuprinde, pe lângă târgul internaţional, şi vizite de lucru în mega-metropolele Macao şi Hong Kong.
La evenimentul expoziţional din China, sunt aşteptate peste 200 de companii, care au la dispoziţie aproape 15.000 de metri pătraţi pentru a-şi prezenta produsele şi serviciile. Printre expozanţi, se va afla şi o firmă din Oltenia. Este vorba despre CIPO, de la Horezu, unul dintre cei mai importanţi producători de PET-uri şi preforme din regiune.
CIPO este unul dintre furnizorii de bază pentru companiile care vând apă minerală, plată, băuturi răcoritare şi lactate. Societatea condusă de Ion Ciuculescu s-a înfiinţat în 1991, de atunci extinzându-se şi modernizându-se continuu. De altfel, recent, a şi început implementarea unui proiect cu finanţare europeană, prin POR 2014-2020, acesta vizând retehnologizarea fabricii de la Horezu, mărirea şi diversificarea capacităţilor de producţie.
La expoziţia din China, societatea CIPO va fi reprezentată de Marius Ciuculescu – directorul tehnic şi de Lisa Gheorghescu – manager achiziţii. Cei doi consideră că evenimentul de la Wenzhou nuanţează foarte bine proiectul european implementat de companie. „În acelaşi timp, reprezintă un bun prilej pentru identificarea unor potenţiali parteneri de afaceri, o oportunitate de promovare a brandurilor proprii, dar şi o excelentă ocazie de a cunoaşte cele mai noi realizări tehnologice ale firmelor chineze în domenii de interes pentru activitatea CIPO”, au subliniat reprezentanţii societăţii de la Horezu, care speră să se întoarcă din China cu veşti foarte bune.

Eduard Dulăcioiu