Acasă K1 Codiţă s-a reîntors în sistemul competiţional şi a câştigat deja un turneu...

Codiţă s-a reîntors în sistemul competiţional şi a câştigat deja un turneu de MMA. Motivul incredibil care l-a făcut să revină…

664
0

Zilele trecute, după 5 ani de pauză, multiplul campion la Judo, Kempo şi Sambo – Alexandru Codiţă s-a reîntors în sistemul competiţional şi a şi câştigat fără probleme un turneu de MMA. Competiţia s-a desfăşurat la Timişoara şi a atras câţiva dintre cei mai buni luptători din România. Alex s-a asigurat însă că centura ajunge la Râmnicu Vâlcea.
Reîntors acasă, Alexandru Codiţă a început deja pregătirea pentru următoarele gale. Una dintre cele mai importante competiţii la care va participa anul acesta este Gala iFight Heroes, programată la Rm. Vâlcea pe data de 30 iunie. Este un eveniment la care judeţul nostru va mai avea doi reprezentanţi de cinste, alţi doi campioni cu care ne mândrim – Radu Zarioiu şi Andrei Sârbu. Foarte interesantă este şi motivaţia lui Alexandru Codiţă de a reveni în ring. Sportivul are o asociaţie care pregăteşte foarte mulţi copii şi tineri şi vrea să le ofere tot sprijinul necesar pentru a face performanţă. „Au tot ce le trebuie, dar unora le lipseşte partea financiară. Nu vreau să existe copil care face tot ce ţine de el pentru performanţă, dar faptul că nu are bani îi frânge aripile”, a spus, foarte emoţionant, Alexandru Codiţă. Oameni ca el, mai rar! Să sperăm că va reuşi să-şi atingă obiectivele şi că cei care au putere în acest judeţ nu vor sta insensibili, dând şi ei o mână de ajutor! (foto: Facebook)