Acasă Liga III ”Cocoșii” nu au rău de înălțime! Pe locul 2 în Liga a...

”Cocoșii” nu au rău de înălțime! Pe locul 2 în Liga a III-a!

1034
0

Flacăra Horezu e neînvinsă în fața formațiilor teleormănene, în acest sezon, pe teren propriu. A învins Alexandria, în etapa trecută pe Cetatea Turnu Măgurele, iar acum i-a căzut victimă și Sporting Roșiori. ”Cocoșii” au câștigat partida din runda a 13-a cu același scor ca și în etapa precedentă, 3-1. Gazdele au deschis scorul rapid, din minutul 4, după o combinație reușită între Dușmanu și Adi Popa. Dușmanu și-a driblat adversarul și a finalizat din 14 metri: 1-0. Pe finalul reprizei, în minutul 45, au avut și oaspeții o bară. În partea secundă, Ionuț Cioinac a rezolvat ecuația victoriei. A dublat diferența în minutul 61, în urma unei acțiuni în stânga, în care au conlucrat bine Precup și Trașcă. Cioinac a trimis balonul în plasă cu un șut din 16 metri. 10 minute mai târziu, și-a trecut în cont dubla. Cioinac a fost servit de Precup și cu o execuție frumoasă, din 28 de metri, a dus scorul la 3-0. Oaspeții au redus din diferență în minutul 87, prin Matei, dar fără să dea emoții gazdelor că ar putea rata cele trei puncte. ”Cocoșilor” nu le este frică de înălțime. Au ajuns pe locul 2 și au demonstrat că pot chiar mai mult. Sunt la 4 puncte de lideră. Au șapte victorii, trei remize și doar trei înfrângeri în 13 etape. Succesul cu Sporting Roșiori a fost dedicat jucătorilor accidentați, lui Florin Sandu și Marian Habet, pe care ”olarii” îi așteaptă să se pună pe picioare, să contribuie și să se bucure împreună de rezultatele bune ale grupării din Treapt.

”Suntem bucuroși că am obținut o nouă victorie în fața unuii adversar puternic. Băieții au fost extraordinari. Au muncit mult, au dat dovadă de caracter, au demonstrat încă o dată că suntem un grup unit. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Campionatul e lung, lupta e echilibrată, strânsă și nu putem să ne relaxăm. Luăm meci cu meci, punct cu punct și vedem la final ce va fi. Important e să fim sănătoși. Din păcate, avem și jucători accidentați. Le dedicăm victoria lui Florin Sandu, care s-a operat și lui Marian Habet. Le dorim multă sănătate, recuperare ușoară, să fie pozitivi, să aibă încredere că totul va fi bine. Îi așteptăm alături de noi”, a declarat Adi Popa, după victoria care o transformă pe Horezu în vicelideră.

În acest meci, s-a consemnat și un debut în Liga a III-a. Un junior din cadrul clubului, Sebastian Barbu, în vârstă de 17 ani, a jucat primele minute în cel de-al treilea eșalon.

Au evoluat pentru Flacăra în partida cu Roșiori: Sporea – Pintilie, Mocioacă, Bărbuți, Ivan, Cioinac, Ov. Popescu, Dușmanu, Precup, Trașcă, Adi Popa. Au mai intrat: Dinu, Dobrescu, Niculcea și Barbu.