Acasă Liga 6 Claudiu Dumitru a primit ”cadou”, cu ocazia onomasticii, un… roșu din partea...

Claudiu Dumitru a primit ”cadou”, cu ocazia onomasticii, un… roșu din partea lui Mosor! Colegii de la Păușești Măglași au avut grijă să nu aibă motive de supărare

661
0

După partida pierdută la Pietrari, Viitorul Păușești Măglași și-a diminuat șansele de a mai prinde primul loc în Seria Vest a Ligii a VI-a. Nu predă, însă, armele. Sâmbătă după-amiază a obținut o victorie în fața uneia dintre cele mai bune formații din serie, Oltul Dăești. Gazdele au început mai bine jocul și pe fondul acestuia a venit și golul. Octavian Andreescu a prins un șut de la 25 de metri. Execuția lui, euro-golul, i-a uimit și pe oaspeți. Imediat, Alexandru Ionescu a dublat avantajul (2-0). La adăpostul celor două goluri, Viitorul s-a relaxat. Meciul s-a echilibrat, oaspeții au redus din diferență. Au continuat veștile proaste pentru gazde. În minutul 30, Claudiu Dumitru, a primit ”cadou”, cu ocazia onomasticii, din partea centralului Răzvan Mosor, cartonașul roșu. A fost depășit și din instinct l-a tras pe Tănase de tricou, în postură de ultim apărător. După două-trei atingeri de balon, s-a făcut 2-2. Portarul a boxat în capul adversarului și Mosor a indicat punctul cu var.

În partea secundă, colegii lui Dumitru s-au mobilizat. Au trecut din nou în avantaj. Nicolae Dragoș a marcat pentru 3-2. Un corner, mingea îl lovește în mână pe Cotea și din nou penalty pentru dăeșteni: 3-3. Lovitura de grație a fost dată cu aproximativ 10 minute înainte de final. A scăpat Borboană spre careul advers, și-a driblat adversarii și a scos mingea în lateral, pentru Iulian Bordenciu, care a intrat după pauză, ”pedepsit” pentru prestațiile anterioare. ”Supărat” pe Claudiu că nu l-a băgat titular, Bordenciu i-a făcut o surpriză frumoasă și a înscris golul victoriei: 4-3.

”Băieții au jucat mult mai bine decât cu mine în teren. S-au mobilizat și au făcut ca greșeala mea să nu mai fie atât de importantă. A fost un meci frumos. Cred că am avut mai multă prospețime, am stat mai bine din punct de vedere fizic decât adversarii, pe final, chiar dacă din minutul 30 am jucat în 10. Le-am dat băieților o bere după meci. Și pentru că i-am pus în dificultate, că m-au salvat, dar și pentru ziua mea. Pentru titlu, din păcate nu mai suntem la mâna noastră. Important este că suntem uniți și e atmosfera bună în cadrul grupului. Mergem mai departe indiferent de situație. Mai avem trei meciuri, două în deplasare, la Oteșani și Vaideeni și unul acasă, care se va juca la Vlădești. La P. Măglași s-a însămânțat terenul, s-a montat sistemul de irigat”, a precizat sărbătoritul zilei, Claudiu Dumitru, antrenorul-jucător de la Păușești Măglași.