Acasă Liga 6 Claudiu Dumitru & Co, din nou lideri! ”Dacă nu promovăm, la Liga...

Claudiu Dumitru & Co, din nou lideri! ”Dacă nu promovăm, la Liga a VI-a nu vom mai continua”. Viitorul se mută la…

898
0

Viitorul Păușești Măglași a revenit în fruntea ierarhiei Seriei Vest a Ligii a VI-a după victoria cu Genuneni. Claudiu Dumitru și colegii săi s-au impus în acest meci cu 5-0. A fost 2-0 la pauză. Au marcat Bobi Marcu, Alex Ionescu, iar după pauză Dragoș Nicolae, nou-intratul Remus Bălan și din nou Alexandru Ionescu. În urma acestui succes, dar și datorită victoriei celor de la Popești în fața trupei din Măldărești, P. Măglași a preluat șefia în serie.

”A fost un meci ușor. Am înțeles că și oaspeții au avut mulți absenți. Am condus cu 2-0 la pauză, la fel ca în meciul tur. Atunci am luat o decizie greșită. Am făcut schimbări prea devreme și am fost egalați. Acum am așteptat să risipim emoțiile. Am stat concentrați. La 3-0 am început să apelăm și la cei de pe bancă. Ne bucurăm pentru rezultat, că am revenit pe primul loc. Am simțit că Măldărești va avea meci dificil la Popești. Campionatul nu e încheiat, dar acum suntem iar la mâna noastră. Mai avem cinci etape și zic eu două meciuri grele. Nu putem să lăsăm garda jos”, a transmis Claudiu Dumitru, antrenorul-jucător al noii lidere.

În ultimele etape, Viitorul ar putea disputa meciurile de pe teren propriu tot în deplasare. ”Domnul primar ne-a spus că va fi refăcută suprafața de joc și încep deja lucrările. În mod normal, vreo 9 luni nu mai putem intra pe teren dacă vrem să avem o suprafață de joc bună. Mai avem două meciuri acasă din acest sezon, apoi urmează pauza competițională. Le vom juca, din câte știu, la Vlădești”, a adăugat oficialul de la Păușești Măglași. Claudiu Dumitru a mai făcut un anunț important: ”Recunosc și eu acum că a fost o greșeală să ne înscriem la Liga a VI-a. Nu poți să joci fotbal la acest nivel. E bambilici! Numai fotbal nu se poate juca. Nu au ce să învețe, cum să formezi copiii la Liga a VI-a, unde, cu câteva excepții, sunt numai certuri, neputință, presiune. Dacă nu promovăm sau nu suntem primiți la Liga a V-a, unde e totuși altceva, nu ne mai înscriem la Liga a VI-a. Sau cel puțin eu! Dacă altcineva vrea să se ocupe, nu am nimic împotrivă”.