Acasă Liga Nationala Cisnădie a avut ”benzină” doar pentru o repriză la Vâlcea. SCM, noul...

Cisnădie a avut ”benzină” doar pentru o repriză la Vâlcea. SCM, noul lider din Liga Florilor

586
0

Joi, 12 septembrie, echipa de handbal vâlceană a jucat din nou în Liga Florilor. De această dată cu Măgura Cisnădie, o formație cu pretenții din primul eșalon, ocupanta locului 4 din sezonul precedent, echipă care participă în cupele europene. Partida a contat pentru etapa a III-a. Gruparea sibiană a fost o nucă tare pentru SCM doar în prima repriză, una extrem de echilibrată, în care niciuna dintre cele două combatante nu s-a distanțat la mai mult de un gol. Aceasta s-a încheiat favorabil campioanei, care a intrat la vestiare cu un avantaj minim: scor 11-10.

Partea secundă a fost total diferită. Emoțiile vâlcenilor s-au risipit din startul acesteia. Totul a funcționat ca la carte pentru elevele lui Pera. Dumanska a închis poarta gazdelor, iar în atac, ”municipalele” au înscris din toate pozițiile. Cisnădie a marcat de doar șapte ori în 30 de minute. SCM a câștigat meciul la o diferență de 10 goluri, cu scorul de 27-17 și s-a instalat în fruntea clasamentului Ligii Florilor. În următoarea etapă (duminică, 15 septembrie), campioanele vor juca la Turda, cu Universitatea Cluj. Următorul meci din Sala ”Traian” va avea loc pe 21 septembrie, când la poalele Capelei va veni CSM București.

În partida cu Măgura Cisnădie au marcat pentru SCM: Norgaard (6 goluri), Elghaoui (5), Glibko (4), Da Silva (3), Lopez (2), Zamfirescu (2), Badea (1), Fernandez (1), Liscevic (1), Adespii (1) și Gonzalez (1). (S.S.)