Acasă Liga III Cele trei echipe vâlcene au marcat, împreună, 21 de goluri în Liga...

Cele trei echipe vâlcene au marcat, împreună, 21 de goluri în Liga a III-a. Cele mai multe ”boabe” le-a dat un jucător de la Costeşti

97
0

Viitorul Dăeşti şi Minerul Costeşti au jucat cinci meciuri în Liga a III-a, în timp ce Flacăra Horezu are doar patru partide disputate. Cel mai bine în clasament stă Viitorul Dăeşti, care se află pe locul 5 în Seria a VII-a. Are şi cele mai multe goluri marcate dintre cele trei grupări vâlcene: 9. Flacăra a înscris 6 goluri, dar în patru meciuri. Şi Minerul Costeşti are tot 6 reuşite, însă în cinci partide. Aşadar, împreună, echipele vâlcene din cel de-al treilea eşalon au 21 de goluri.

Cel mai prolific jucător din acest debut de sezon a fost debutantul Vali Mihalcea, care a strâns trei goluri în cinci etape. A fost autorul unei ”duble” în jocul din deplasare, cu Hermannstadt 2 şi a mai punctat în confruntarea cu Jiul Petroşani, din Zăvoi. Alţi patru fotbalişti au câte două goluri. Este vorba despre Ionuţ Marian (Viitorul Dăeşti), Gueye Mansour (care între timp a şi părăsit-o pe Flacăra Horezu), Radu Georgescu (Viitorul Dăeşti) şi Florin Costea (Viitorul Dăeşti). Şi-au mai trecut numele pe lista marcatorilor, cu câte o reuşită: Larry Nicolaescu, Claudiu Traşcă, Ciprian Vlădoi (de la Minerul Costeşti), Robert Pîrvu, Ovidiu Comănescu, Octavian Vasile (Viitorul Dăeşti), Sebi Preda, Radu Dobrescu, Adrian Stănică şi Gabriel Precup (toţi de la Flacăra Horezu).