Acasă Auto-Moto Cele mai populare mașini second hand din Europa

Cele mai populare mașini second hand din Europa

141
0

Cauți o mașină la mâna a doua la un preț rezonabil, dar care să fie în același timp eficientă pentru a nu scoate din buzunar prea mulți bani? Ai șansa de a găsi mașina potrivită dacă ții cont de anumite aspecte atunci când pornești în căutarea ei.

Piața europeană de mașini second hand este extrem de variată, iar mulți dintre vânzători vor încerca, probabil, să scape de mașini care nu au un istoric prea bun, însă alegerea ta va fi mai sigură dacă ai în vedere verificarea mașinii prin generarea unui raport cu istoricul autovehiculului. Prin simpla accesare a www.checkcardna.com poți fii cu un pas mai aproape de achiziția unui autovehicul sigur și eficient.

Verificarea istoricului unei mașini este recomandată mai ales pentru că îți oferă un punct de plecare în ceea ce privește starea de fapt a autovehiculului. Poți afla prin CarFax când au fost făcute verificările și schimbările de service necesare, dacă mașina a fost implicată în vreun accident…pe scurt, tot ce ai nevoie să știi despre mașină înainte de a hotărî dacă este sau nu potrivită pentru tine.

În ceea ce privește cele mai populare mașini pe care le poți găsi pe piața din Europa și pe care le poți achiziționa cu încredere la mâna a doua, poți alege unul dintre modelele Audi A4 B6/B7 2001-2008, BMW E90/E91 2007-2013 sau Volvo v70 III 2008 – D5. Oricare ar fi alegerea, experiența de condus va fi una mai mult decât bună.

Modelele Audi A4 B6/B7 2001-2008 sunt autovehicule moderne, cu o suspensie excelentă și cu un motor de încredere ridicată. Poți alege fie motorul pe benzină cu capacitate de 1.8, fie varianta diesel de 1.9 TDI. Ambele au o fiabilitate excelentă și sunt mașini robuste, rezistente în timp. Nu ar fi recomandată varianta de motor V6 pentru aceste mașini, pentru că s-a demonstrat din experiențele utilizatorilor a avea mai multe probleme și este chiar și o mașină mai lentă.

BMW E90/E91 2007-2013 este un model frumos și ieftin, dar în același timp extrem de durabil. De preferat este motorul diesel, iar înainte de achiziție este bine să verifici istoricul de service al mașinii, pentru că modelul 320D este recunoscut ca având probleme cu lanțul de distribuție, iar înlocuirea acestuia este destul de costisitoare. Șasiul modelului E90 este unul excelent, dar dacă dispui de mai mulți bani poți alege modelul F30/F31 pentru o experiență de conducere și mai plăcută.

Volvo v70 III 2008 – D5 este una dintre cele mai de calitate mașini marcă suedeză, cu un șasiu și cu un motor excelente. De asemenea, mașina este foarte frumoasă și ușor de condus. Dacă vrei un motor pe benzină, trebuie să știi că motoarele mașinilor Volvo sunt în mare parte realizate de Ford. Recomandat este totuși un motor diesel D5. Alege modelul mașinii Volvo în funcție de gama de prețuri. Pentru șasiul de tip III este recomandat un model 2008 sau chiar mai avansat. Dacă vrei o mașină mai ieftină, alege un model din a doua generație. Vei avea parte oricum de o experiență de condus bună, la un preț rezonabil.