Acasă Diverse Cele mai mari câștiguri de la pariuri sportive din toate timpurile

Cele mai mari câștiguri de la pariuri sportive din toate timpurile

246
0

Toată lumea visează să câștige jackpotul cel mare atunci când pariază. Pentru unii pariori, acest lucru se și întâmplă. Vom vedea care sunt cele mai mari câștiguri la pariuri sportive. Pariori care au câștigat sume imense prin pariul norocos.
Dacă vrei și tu să îți încerci norocul, fie că visezi la premiul cel mare sau doar vrei să te distrezi, vizitează https://beturi.ro/ și plasează un pariu pe echipa favorită.

1. Tiger Woods $85,000 Masters Bet

Tiger Woods este, așa cum bine se știe, cel mai performant jucător de golf din toate timpurile. Cu toate acestea, pariurile pe marele sportiv nu au mai fost atât de sigure în ultimul timp. Acest lucru nu l-a demoralizat pe James Adducci, un parior împătimit, care și-a convins soția să-i permită să plaseze un pariu de 85.000 de dolari pe Woods pentru a câștiga vestitul Masters 2019 la casa de pariuri William Hill. Strategia sa a dat roade și Adducci a adus acasă aproximativ 1,2 milioane de dolari, iar această plată a doborât recordul lui William Hill pentru cel mai mare pariu plătit. Adducci susține că acesta a fost primul său pariu sportiv. Mare noroc pentru un prim pariu!

2. Leicester City – Premier League Future

Leicester City a câștigat Premier League în 2015, ceea ce a fost una dintre cele mai mari victorii din istoria acestui sport. Însă înainte de începerea sezonului șansele lor nu păreau prea bune. Cu toate acestea, cineva a fost dispus să își pună toate speranțele într-o viitoare victorie a echipei favorite. Pariorul anonim a plasat un pariu de 100 de lire sterline și a plecat acasă cu nu mai puțin de 200.000 de lire sterline. Uitându-ne în spate, putem spune că nu doar pariul a fost uimitor, ci și faptul că Leicester City a reușit să realizeze una dintre cele mai mari surprize.

3. Billy Walters New Orleans Saints – Pariu de 3,5 milioane de dolari

Walters s-a confruntat cu unele probleme cu legea în ultimii ani din cauza unor tranzacții, dar înainte de aceasta, el era cunoscut ca unul dintre cei mai buni pariori sportivi. În 2010, odată cu New Orleans Saints, care urma să preia Indianapolis Colts, Walters a plasat un pariu de 3,5 milioane de dolari pe Saints. New Orleans a ajuns să surprindă Colts și a luat acasă trofeul cu scorul 31-17. Walters a pretins că a câștigat în trecut între 50 și 60 de milioane de dolari doar din pariuri sportive. El a fost condamnat la 5 ani de închisoare în 2017, dar din cauza pandemiei COVID-19, a fost eliberat și supus la reținere la domiciliu în 2020. Nu este clar dacă va paria în continuare pe sport.

4. Charles Barkley – 800.000 $ Patriots Super Bowl

Charles Barkley este cunoscut la scară largă pentru succesul său în sport, dar este popular printre altele și pentru obiceiurile sale legate de jocuri de noroc. Barkley vorbește mult despre pierderile și câștigurile sale, dar una dintre cele mai mari victorii a venit atunci când a plasat 500.000 de dolari pe New England Patriots pentru a câștiga Super Bowl în 2002. Pariul s-a concretizat într-un premiu de 800.000 de dolari.

5. Richard Hopkins – Lewis Hamilton Futures

Richard Hopkins l-a descoperit pe Lewis Hamilton când și-a dus propriul fiu la o pistă de karturi în 1998. Hopkins a decis apoi să plătească un pariu de 200 de lire sterline mizând pe faptul că Hamilton va câștiga un Grand Prix până la vârsta de 23 de ani. De asemenea, a plasat un pariu cu cota 500/1 mizând pe faptul că Hamilton va deveni campion mondial. Ambele lucruri au devenit realitate, iar Lewis Hamilton este acum cunoscut drept unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din toate timpurile. Cu aceste pariuri, Richard Hopkins a venit cu 165.000 de lire sterline

6. Phil Mickelson – Baltimore Ravens Future

Phil Mickelson este cunoscut de lume ca unul dintre cei mai buni jucători de golf din toate timpurile, dar este, de asemenea, știut faptul că sportivul este și un amator al jocurilor de noroc. Acest lucru a fost vizibil înainte de sezonul NFL 2000/2001, când Mickelson a decis să plaseze un pariu de 20.000 de dolari pe Baltimore Ravens, mizând că echipa va câștiga Super Bowl la cota 22/1. Ravens a reușit să-i învingă pe New York Giants și câștigul i-a adus lui Mickelson 560.000 de dolari.

7. „Vegas Dave” Kansas City Royals Future

Cei mai mulți oameni îl cunosc pe „Vegas Dave” din aparițiile sale nonconformiste, cât și datorită pretinselor sale pariuri. Realitatea este că a câștigat, într-adevăr, anumite sume impresionante. Cel care l-a pus cu adevărat în lumina reflectoarelor a pariul pe Kansas City Royals, când Vegas Dave a mizat că echipa va câștiga seria mondială la 30/1. Casele de pariuri sportive nu au vrut să-și riște toți banii, așa că i-a împrăștiat în 15 cazinouri diferite și munca sa a dat roade. Royals au ajuns să câștige seria mondială, iar Vegas Dave a adus acasă 2,5 milioane de dolari.

8. Fred Craggs – 1 milion de lire sterline

Fred Craggs, un vânzător de îngrășăminte în vârstă de 60 de ani din Yorkshire, a plasat într-o zi un pariu care i-ar schimba viața și îi permite să rămână unul dintre cele mai renumite nume din pariurile sportive. Craggs a pariat doar 50 de cenți, însă făcând alegeri inteligente la cursele de cai din întreaga lume, a primit în schimb o sumă enormă de șapte cifre. Destul de amuzant, Craggs nu a fost nici măcar conștient de victoria sa până când s-a întors la casa de pariuri pentru un alt pariu la jocuri de noroc. Astfel a aflat că ar fi câștigat un total de 1,4 milioane de lire sterline, dacă ar fi ales un pariu fără limită.