Acasă Liga III ”Cel mai mare regret al carierei e că nu am făcut pasul...

”Cel mai mare regret al carierei e că nu am făcut pasul spre Liga I, când am avut ocazia. Cu Dăeşti îmi doresc să mă pot bucura de promovarea în Liga a II-a”

899
0

Octavian Vasile este unul dintre cei mai valoroşi jucători din lotul liderei Ligii a III-a, Viitorul Dăeşti. Tot timpul a fost perceput ca un fotbalist serios, disciplinat, concentrat şi devotat 100% în proiectele în care a fost implicat. Ar fi putut să ajungă la Liga I, acolo unde au evoluat o parte din colegii şi prietenii săi, însă a ratat această oportunitate. ”Într-adevăr, pot să spun că marele regret al meu e că nu am făcut pasul spre Liga 1 atunci când am avut ocazia şi oferte. Dar aşa a fost, nu mai pot da timpul înapoi. Nu am rămas cu gândul în trecut. Nu trăiesc din amintiri. Cele mai frumoase momente sunt mereu, în fiecare zi în care mă pot bucura de fotbal. Sunt fericit când mă aflu pe teren. Nu m-am gândit la retragere, ce voi face după ce pun ghetele în cui. Am şi alte pasiuni în afara fotbalului. Îmi place natura, drumeţiile, pe munte, să călătoresc. Aşa îmi petrec timpul liber. De sărbători am fost alături de familie şi de prieteni. Am mai făcut şi mişcare. Nu ştiu dacă am crescut în greutate după aceste sărbători. Încă nu m-am urcat pe cântar. Oricum, avem timp să ajungem la o formă fizică şi sportivă optimă, până la reluarea campionatului”, s-a destăinuit Octavian Vasile, la început de an.

Jucătorul Dăeştiului speră se se poată bucura, alături de Viitorul, de o promovare în eşalonul secund:
”Anul 2021 a fost unul bun pentru noi. Suntem pe primul loc. Mai avem trei meciuri din sezonul regulat. Matematic suntem calificaţi în play-off, dar nu trebuie să lăsăm garda jos. Avem adversare puternice. Dacă nu eşti concentrat tot timpul e foarte greu să rămâi sus. Ca şi grup suntem uniţi. Cred că am arătat acest lucru, s-a văzut şi din exterior. Sunt fericit că am terminat anul pe primul loc, că l-am început pe 2022 în fruntea ierarhiei. Sper să rămânem acolo până la final şi să ne bucurăm de o promovare. Slatina e un adversar redutabil. Contează şi celelalte echipe din play-off în această luptă, care va continua să fie echilibrată, până la final, consider eu. Sunt convins că şi în seria cealaltă, cu care ne împerechem la baraj, sunt echipe puternice. Mai e mult până la promovare. Sper sa rămânem aceiaşi şi să luăm meci cu meci, pas cu pas”.