Acasă Administratie Cea mai frumoasă grădiniţă din Vâlcea, la Horezu

Cea mai frumoasă grădiniţă din Vâlcea, la Horezu

521
0

Nicolae Sărdărescu a transmis deja la ADR S-V Oltenia un portofoliu de proiecte care depăşesc 70 de milioane de euro. Este vorba despre centura ocolitoare a oraşului Horezu, modernizarea mai multor străzi, sistematizarea zonei “Vârful lui Roman”, construcţia unei noi şcoli (0-IV), dar şi alte investiţii cel puţin la fel de importante.

“În ceea ce priveşte noua şcoală, ideea este că dorim ca, la Liceul Constantin Brâncoveanu, să rămână doar elevii mari (V-XII). Ca şantiere, la această oră, avem sala de sport din Treapt, de lângă stadion. Este realizată în proporţie de cel puţin 70 %. Constructorul avea termen în martie să o finalizeze, dar nu ştiu dacă se încadrează. Cert este că, la vară, va fi sigur gata şi acest obiectiv. Sala de sport pe care o facem acolo este de tip A, cu 180 de locuri pe scaune, în tribune. Lucrăm intens şi la centrul cultural de la Olari. De asemenea, am terminat centrul social, de la Romanii de Sus. Lucrăm şi la liceu, iar grădiniţa nr. 1 cu program prelungit şi 10 grupe, prin PNDL, am terminat-o. Cred că avem cea mai frumoasă grădiniţă din Vâlcea. Nici mie nu mi-a venit să cred că a ieşit o aşa construcţie. Excepţională! Creşa, aşa cum ştiţi, am terminat-o astă toamnă. Nou-nouţă construcţia!”, a detaliat edilul PSD.

O altă investiţie importantă pe care o are în derulare vizează modernizarea zonei centrale a oraşului Horezu. De la 1 martie, începe montarea granitului, schimbând radical aspectul. “Dorim ca, până la vară, să încheiem şi aici lucrările. Vin alte proiecte şi trebuie să ne ocupăm. Apropo de asta, s-a terminat licitaţia pentru parcul acela mare, de 3 hectare. Suntem în faza comunicării rezultatului procedurii şi sper ca, cel târziu pe 15 martie, câştigătorii contractului să se apuce de treabă efectiv. Sunt doar câteva dintre proiectele pe care le avem în lucru…”, a concluzionat Nicolae Sărdărescu, primarul oraşului Horezu.