Acasă Diverse Ce Faci Când Anulează Întâlnirea?

Ce Faci Când Anulează Întâlnirea?

104
0

Foarte mulți bărbați întreabă sau își pun întrebarea „Ce fac când anulează întâlnirea în ultimul moment?”. Este o întrebare foarte bună pe care o vom deslușii aici și acum.

Să presupunem că ai avut o conversație destul de interesantă cu o femeie. Ai ajuns să ai subiecte prin care să vă cunoașteți din orice punct de vedere, iar acum ți-ai făcut curaj pentru a o invita-o în oraș.

Ai făcut propunerea să programezi întâlnirea și ea acceptat.

Te simți foarte bine cu un răspuns pozitiv și aștepți cu „nerăbdare” acea zi.

Ajungi în acea zi, cu o oră înainte să te vezi cu ea și primești un mesaj: „Nu putem să ne mai vedem din cauza că nu mă mai lasă mama”. Un motiv absurd, dar să presupunem că acesta este.

Ce faci ca bărbat?

Mulți bărbați au tendința în această situație să se frustreze, enerveze sau să înceapă să arunce cu noroi spre femeia respectivă.

Alți bărbați acceptă acest lucru, deoarece țin în ei acea frustrare și nu vor să o comunice de frică să nu supere sau să deranjeze pe cineva.

În ambele cazuri, cei doi bărbați, în funcție de reacție au de pierdut.

De ce?

Fiindcă femeia observă ceea ce este el cu adevărat. În momentele cele mai tensionate, un om își arată adevărata față. Până în momentele acelea, încearcă să impresioneze sau să pară o persoană cum se cade. Ceea ce fac foarte multe persoane de genul masculin în ziua de astăzi.

De ce cele două reacții nu sunt bune?

Din cauza că femeia își dorește un bărbat echilibrat din punct de vedere emoțional, să stie să comunice emoțiile și ceea ce gândește dintr-o perspectivă de calm, relaxare.

Prima reacție denotă faptul că în caz de pericole exterioare tu vei claca și nu o vei putea proteja.

A doua reacție denotă faptul că nu vei fi în stare să te impui în momentele când cineva încearcă să amenințe familia.

Din punct de vedere genetic femeia are în creierul reptilian nevoia de protecție, iar bărbatul nevoia de reproducere. Sunt cele 2 nevoi de bază la cele 2 genuri.

De la baza nevoilor acelea pleacă foarte multe comportamente și acțiuni.

În cazul în care bărbatul nu poate să ofere nevoia de bază femeii, adică protecția, ea va constata că nu vei fi în stare să faci față niciunui pericol exterior și ea va risca să fie „amenințată”. Fără îndeplinirea acelei nevoi de bază, tu nu vei mai prezenta în viziunea ei că ești bărbat.

Cum ar trebui să reacționezi?

Din punct de vedere a ceea ce am spus mai sus, ca bărbat trebuie să ai în vedere că ceea ce a făcut ea este lipsă de respect. O persoană, o femeie care chiar dorește să se vadă cu acel bărbat va face tot posibilul să ajungă acolo.

În caz de intervine o problemă iminentă ce nu se poate anula, va propune să vă vedeți în altă zi.

Fără o propunere de a reprograma întâlnirea reprezintă o minciună, o lipsă de respect asupra ta și a timpului tău.

Ceea ce ar trebui să comunici tu este faptul că consideri o lipsă de respect și îi propui să nu mai acționezi în așa manieră cu alte persoane, iar după îi urezi o zi excelentă.

Dintr-o poziție de calm, relaxat, fiindcă ca bărbat nu ai nevoie de persoane în jurul tău care nu te respectă. Tu te respecți pe tine, așa că vei dorii și respectul celor din jur.

Dar poate exista și o doua soluție

În caz că acel bărbat are o gândire din abundență, poate să nu îi mai răspundă femeii respective din cauza că nu necesită consum de energie. Poți recurge și la această soluție, dacă dorești.

Dar cum s-a precizat, contează foarte mult echilibrul emoțional al bărbatului. Deoarece femeia reacționează în acest sens, doar pentru a vedea dacă acel bărbat are o gândire matură.

De aceea, în cazul în care acel bărbat nu își poate stăpânii emoțiile din cauza unor traume din trecutul lui, el poate rezolva acest lucru prin anumite exerciții.

Aceste exerciții le poate găsi AICI.