Acasă Diverse Cazuri puţine de abateri de la regulament! Finalul sezonului, liniştit din punct...

Cazuri puţine de abateri de la regulament! Finalul sezonului, liniştit din punct de vedere disciplinar

228
0

Din Liga a IV-a, a V-a şi a VI-a a mai rămas de disputat o singură etapă, care va avea loc în week-end. Penultima rundă a sezonului a fost, în general, liniştită. S-au consemnat puţine abateri de la regulament. La Liga a IV-a s-a acordat un singur cartonaş roşu. L-a văzut Mihai Cătălin Codin, de la Minerul Berbeşti. Acesta a fost eliminat în partida cu FC Păuşeşti Otăsău pentru ”folosirea unui limbaj şi/sau gesturi agresive, ofensatoare sau ireverenţioase” la adresa arbitrilor. A primit trei etape de suspendare şi 300 lei penalitate sportivă. La Liga a V-a, Gabriel Vîlceanu, de la CS Şuşani a primit roşu în meciul cu Victoria Frânceşti pentru ”împiedicarea unui adversar să înscrie un gol sau impiedicarea unei ocazii clare de înscriere a unui gol de către un adversar a cărui direcţie generală de deplasare este către poarta jucătorului vinovat, prin comiterea unei abateri care se sancţioneaza cu lovitură liberă”. Va rata ultima etapă. A fost sancţionat şi cu o amendă de 60 lei.
Meciul dintre Viitorul Şirineasa şi Viitorul Păuşeşti Măglaşi a fost mai tensionat. Doi jucători şi un delegat au văzut cartonaşul roşu. Alexandru Tiţa (A.C.S.VIITORUL Şirineasa) a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi 80 lei amendă pentru ”folosirea unui limbaj şi/sau gesturi agresive, ofensatoare sau ireverenţioase”. Iulian Bordenciu (A.S. VIITORUL P. Măglaşi) a primit două etape de suspendare şi 200 lei amendă pentru comiterea unui fault grosolan. În plus, delegatul Gheorghe Marga, de la P. Măglaşi (fost jucător, în trecut, la Şirineasa) a fost sancţionat cu două luni de suspendare şi 400 lei amendă pentru ”folosirea unui limbaj şi/sau gesturi agresive, ofensatoare sau ireverenţioase”.
La Liga a VI-a, Comisia de Disciplină a avut un singur caz de judecat. AS Viitorul Oteşani nu s-a prezentat la meciul de pe teren propriu, cu Sportul Genuneni. Partida a fost omologată cu scorul de 0-3, iar echipa din Oteşani sancţionată, în plus, cu o amendă de 1000 lei.